jokervinnerhistorie

Satt på golvet og ladet telefonen da hun vant 2,6 millioner

Lørdagens Joker-kandidat Lene Rønsholm (54) fra Hokksund måtte lade telefonen da hun var med på TV-sendingen. Siden ladeledningen var i korteste laget, satt hun på golvet da hun vant 2,6 millioner kroner.

TIL TOPPS: Lene Rønsholm fra Hokksund vant 2,6 millioner kroner i Joker.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:30. april 2022Endret:3. januar 2023

Rønsholm var med på telefon under TV-sendingen. Først var hun litt i tvil om hun skulle være med, men valgte å bli med etter å ha tenkt seg litt om.

Rønsholm var sikret 527 000 kroner i inngangspremie. Helt øverst på premiestigen lå 2 636 000 kroner.

Hun spilte med disse tallene: 3 - 0 - 9 - 9 - 3

Jokeren på siste tall

Som vanlig begynner man på det bakerste tallet, og Rønsholm gikk opp på 3. Der lå 0. På de to neste tallene som var 9 var det vare en ting å gjøre, nemlig å gå ned. På det fjerde som var 0 var det også bare én ting å gjøre, og det var å gå opp.

På det siste tallet som var 3 gikk Lene Rønsholm opp, og der dukket jokeren opp. Dermed spratt Lene Rønsholm helt til topps på premiestigen og vant 2 636 000 kroner.

- Måtte krøke meg sammen

- Noe så moro! Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Jeg er hos en venninne, og akkurat da dere ringte skulle jeg reise og levere noen saker til datteren min til et bursdagsselskap i morgen. Men jeg måtte ringe og be henne komme hit, for jeg fikk ikke dratt ut siden jeg skulle være med på TV-sendingen. I tillegg gikk telefonen min nesten tom for batteri. Laderen jeg lånte hadde så kort ledning at jeg måtte krøke meg sammen på golvet som hadde varmekabler, og jeg var i grunn varm nok fra før siden jeg skulle være med på TV, forteller den nybakte Joker-millionæren.

Hun fyller 55 år mandag, så dette ble tidenes bursdagsgave. 

- Svigersønnen min, det ene barnebarnet og jeg har bursdag ganske tett, så vi har slått det hele sammen til én feiring søndag. Det blir ikke så mye feiring i kveld, for jeg må hjem og bake kaker. Men søndag blir det feiring, det lover jeg, sier kvinnen, som skal bruke noe av gevinsten på reise og til å nedbetale gjeld. I tillegg blir det trolig en ferietur.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede onsdag 4. mai er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Da er potten på Joker ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler