Mann i 40-årene vant 1,9 mill. i Joker: - Himmel og hav!

Mann i 40-årene vant 1,9 mill. i Joker: - Himmel og hav!

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Mann i 40-årene vant 1,9 mill. i Joker: - Himmel og hav!

Lørdagens Joker-kandidat gikk til topps på premiestigen og vant 1,9 millioner kroner. - Det blir en liten fest i kveld, sier han.

Vi fikk ikke tak i mannen, som er fra Os i Vestland, på telefon før trekning. Dermed var det datamaskinen Ask som gjorde de logiske opp/ned-valgene. 

Mannes Joker-tall var disse: 1 - 6 - 0 - 3 - 9

Ask gikk traff på samtlige valg. Dermed ble det toppremie på mannen. 1 998 000 kroner er på vei til den heldige vinneren.

Venner på middag

Like etter trekningen var over fikk vi tak i vestlendingen på telefon. 

- Himmel og hav, har jeg vunnet så mye penger? Pulsen har vært i 120 her etter at jeg så jeg hadde en oppringning fra dere. Dette er helt strålende, sier Joker-millionæren.

Han hadde noen venner over på middag, og kunne fortelle at det blir en liten feiring nå.

- Ja, det gjør det. Tacoen blir ekstra god i kveld. Jeg hadde tenkt meg på hytta og arbeide litt der i morgen, men tror kanskje jeg dropper det og heller tar meg en fest i kveld, forteller mannen.

Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at allerede onsdag 4. august  er det duket for ny Joker-trekning med ca. 1,1 millioner kroner i premiepotten. For å være med på moroa må man spille før onsdag kl. 18.00.

Lykke til!  


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105
  • Antall millionærer i 2020: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr