joker

Nyhet: Nå kan du abonnere på Joker

Er du av typen som gjerne glemmer hvilken dag det er, for ikke å nevne når det er spillefrist? Flere av lotteri-spillene hos Norsk Tipping tilbyr abonnementsløsninger, og sist ut i rekken er Joker.

JOKER I SPOTLIGHTEN: Dersom du ønsker, kan du nå abonnere på Joker og bare Joker – altså uten å spille Lotto eller Vikinglotto først.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:3. november 2022Endret:4. januar 2023

Nå er det mulig å abonnere på Joker uten å spille Lotto eller Vikinglotto. Abonnerer du på spill fra Norsk Tipping fra før, er det nå bare å legge til Joker i ditt abonnement, så leveres spillet automatisk for deg hver onsdag og lørdag.

Ved tegning av nye Joker-abonnement tar vi utgangspunkt i spillernummeret på det siste fysiske spillerkortet du har fått av oss. Har du kun digitalt spillerkort, tar vi utgangspunkt i det digitale spillernummeret. Dine Joker-tall er alltid de fem bakerste tallene i ditt spillernummer.

– Hvis man har et forhold til spillernummeret sitt, så er det jo alltid spennende å følge med på om dine fem bakerste tall blir trukket, og om de havner på rett plass. Hovedtrekningen, med Joker-kandidatens opp-og-ned-valg, er veldig spennende å følge med på i tv-trekningen – selv om man ikke selv er den heldige som spiller og vinner, sier Lotteri- og trekningsansvarlig Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

Automatisk Joker-levering

Når du oppretter et abonnement for Joker, leverer Norsk Tipping spillet automatisk for deg hver uke. Dersom du velger å sette opp et abonnement for en Joker-kupong, koster det deg fra 20 kroner i uka. Pengene trekkes direkte fra bankkortet du har registrert hos Norsk Tipping, så du trenger ikke å sørge for å ha penger på spillekontoen din. Du kan velge å abonnere på følgende varianter:

  • Onsdag

  • Lørdag

  • Begge (onsdag og lørdag)

Etter du har opprettet et abonnement, vil dette belastes ditt registrerte bankkort hver mandag. Spilldeltakelser per uke finner du under "Mine spill"

– Abonnerer man, er man med hver uke eller hver trekning uten at man må huske på kjøp av spillet, er Roterud Mathisen et godt argument for å abonnere på akkurat Joker.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Avslutt abonnementet når som helst

Joker-abonnementet ditt tegnes for seks måneder om gangen. Når seks måneder nærmer seg passert, får du en SMS fra oss i Norsk Tipping med en påminnelse om å fornye abonnementet.

Hvis abonnementet ikke fornyes eller administreres på andre måter i løpet av seks måneder, avsluttes abonnementet. Abonnementet er et løpende avtaleforhold mellom deg og Norsk Tipping, og er helt uten bindingstid. Du kan derfor avslutte abonnementet ditt når som helst via «Min side».

Har du spørsmål om abonnement på Joker? HER finner du «Ofte stilte spørsmål»

Ny premiestige hver onsdag og lørdag

Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

– For 20 kroner har du mulighet til både å delta i trekningen om å bli Joker-kandidaten og vinne millionpremie, samt til trekningen på spillernummeret ditt hvor du kan vinne mindre premier. Man er ikke avhengig av å ha noen rette tall for å bli Joker-kandidat, og det er garantert én vinner av denne premien hver trekning, forklarer Roterud Mathisen.

Joker kan du kjøpe både digitalt og i butikk.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler