jokervinnerhistorie

Joker-spenning i nord

Mannen fra Troms og Finnmark var sikret 232 000 kroner som onsdagens Joker-kandidat. Klatret han til topps på premiestigen ville han sitte igjen med over 1,1 mill. i løpet av kvelden.

JOKER: Det ble ingen Joker under midnattssolen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingHenningØiumPublisert:14. juli 2021Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping kontaktet mannen i forkant av trekningen for å gi ham den gode nyheten om at han var trukket ut som Joker-kandidat.

– Så bra. Jeg har spilt Joker tidligere, og vil at Ask tar de logiske valgene for meg, sa den sindige karen, som ønsker å være anonym.

Som Joker-kandidat hadde han allerede sikret seg inngangssummen på 232 000 kroner, uansett hvordan det måtte gå under trekning.

Ask traff ikke helt

Mannen fra Troms og Finnmark fulgte TV-trekningen hjemmefra mens Ask tok de logiske valgene for ham.

Dette var tallene Ask fikk å spille på:

 5 - 8 - 4 - 3 - 2 

Ask og mannen hadde maks uflaks denne gangen, og med til sammen tre bom endte han til slutt opp med inngangssummen på 232 000 kroner.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Fornøyd med premien

Det var likevel en strålende fornøyd vinner som plukket opp telefonen etter Joker-trekningen.

- Tusen takk, dette er kjempebra! Dere må ringe meg oftere, ler mannen, som satt sammen med kona for å feire litt i midnattssola.

- Jeg er pensjonist, så premien kommer veldig godt med.

Hva pengene skal brukes på, er han ikke helt sikker på ennå.

- Nå må vi feire litt. Nok en gang – tusen takk!

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning lørdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at allerede lørdag 17. juli er det duket for ny Joker-trekning, med en premieoverføring etter onsdagens trekning på 929 000 kroner, som gir ca. 3 millioner kroner i 1. premiepotten. For å være med på moroa må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler