jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidaten: – Nå kommer legen til å lure på hvorfor blodtrykket steg til himmels

En kvinne fra Nordre Follo ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Hun hadde tilfeldigvis på seg en blodtrykksmåler da hun plutselig oppdaget at Joker-kandidaten på tv-trekningen var henne selv.

HJERTEBANK: Den glade Joker-vinneren antok at blodtrykket steg noen hakk da hun oppdaget at hun var Joker-kandidat.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. september 2023

Ved hver Joker-trekning ender en heldig Joker-spiller opp som Joker-kandidat. Denne gangen var det en kvinne fra Nordre Follo i Viken som fikk den gjeve tittelen. Dermed var hun også sikret en inngangspremie på 206 000 kroner uansett hvordan det gikk på trekningen.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Tre treff – to bom

Vi lyktes ikke i å komme i kontakt med Joker-kandidaten før trekning. Det ble derfor Ask som fikk oppgaven med å ta de logiske «opp-eller-ned–valgene» for henne.

Dette er tallene Ask fikk å spille på (leses fra venstre mot høyre):

6 - 4 - 9 - 7 - 4

Det gikk så som så for Ask og Joker-kandidaten denne onsdagen. Med to bom – begge på tallet 4 – endte kvinnen fra Nordre Follo med å rykke ett trinn opp på premiestigen med gevinst på 257 000 kroner. Selv om Joker-kandidaten ikke fikk flere klatremuligheter denne onsdagen, sitter hun likevel igjen med 257 000 kroner mer enn det hun hadde før oppringningen fra Hamar.

Innså at hun var Joker-kandidaten under tv-trekningen

Etter endt tv-trekning lyktes vi endelig med å få tak i vinneren fra Nordre Follo. Hun hadde oppdaget de ubesvarte anropene fra Hamar, men gått ut fra at det hele var lureri. Da hun senere samme kveld så Joker-trekningen på tv, og programleder May Lisbeth Myrvang nevnte at Joker-kandidaten var en kvinne fra Nordre Follo skvatt hun til.

– Det gikk jo ikke an at det skulle være så tilfeldig, ler den glade vinneren. Dette måtte jo være henne.

Dermed hadde hun også fått med seg at det nå ventet en premie på 257 000 kroner.

– Tusen takk! Tohundreogfemtitusen er mye penger, sier hun fornøyd, og er i grunnen ikke det minste skuffet over at millionpremien uteble.

– Nei, sånn kan man ikke tenke, svarer hun.

Premien ønsket hun å dele med familie.

– Vi er flinke til å kose oss og å reise. Penger har man alltid bruk for.

Tilfeldighetene ville ha det til at hun satt med en blodtrykksmåler da hun så Joker-trekningen.

– Nå kommer legen til å lure på hvorfor blodtrykket mitt steg til himmels på et tidspunkt. Jeg må nok forklare han hvorfor, ler den glade Joker-vinneren, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Joker
20. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Flere Joker-vinnere

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en premie onsdag kveld. 22 163 store og små premier ble utbetalt. Blant disse var det åtte spillere som hadde 5 rette og sikret seg 32 160 kroner hver i premie.

Norsk Tipping gratulerer alle onsdagens Joker-vinnere!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2,7 mill. på lørdag

Lørdag 23. september er Joker i gang igjen – hånd i hånd med Gulltrekning i Lotto. Denne gangen vil det ligge ca. 2,7 millioner kroner i Joker-potten, etter en hyggelig premieoverføring fra onsdag. Spiller du innen kl. 18 samme kveld, har du et lodd med i Joker-hatten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler