jokervinnerhistorie

Fikk joker på første tall

Jokeren ville ikke ha noen dans rundt grøten - den dukket opp på første tall og gjorde en mann fra Innlandet umiddelbart til millionær.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:21. september 2022Endret:3. januar 2023

Det var en mann fra Innlandet som ble trukket ut som førstepremievinner i Joker onsdag 21. september. Han deltok ikke selv i opp/ned-valgene, men det gjorde ingenting.

Millionpremie

Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang rakk nemlig knapt å spørre datamaskinen om den ville gå opp eller ned, før det hele var over. Jokeren dukket nemlig opp på det aller første tallet og sendte premien til vinneren fra inngangssummen på 203 000 kroner til toppen av premiestigen: 1 014 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Etter trekningen snakket vi med en glad, nybakt Joker-millionær:

- Det ble full pott, gitt, utbrøt mannen da han tok telefonen.

- Dette var noe anna

- Jeg har vel tippa i 60 år og maksimalt vunnet 5000 kroner - så dette var noe anna. Det er ikke hver dag en er millionær, gliste mannen fra Eidskog kommune i Innlandet fylke.

- Har du tenkt å være millionær en stund, eller har du umiddelbare planer med premien?

- Jeg tenker jeg lar pengene stå på konto en stund, har ingen umiddelbare planer. Vi er vel etablert og kan bruke tid på å finne ut hva vi vil gjøre med premien, sa den glade Joker-millionæren.

Han leverte joker med mobilen onsdag ettermiddag. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler