jokervinnerhistorie

Joker-vinner: - Jeg er helt svett

Onsdagskvelden tok en uventet vending for en heldig kvinne. Nå kan hun glede seg over 435 000 kroner ekstra på sommerkontoen.

FØRSTE SOMMERTREKNING: Onsdag 1. juni fikk vi sommerens første Joker-vinner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. juni 2022Endret:3. januar 2023

Det var en mildt sagt overrasket Joker-kandidat som svarte da Norsk Tipping ringte onsdag kveld. Ikke nok med at hun allerede var sikret 198 000 kroner før spillet i det hele tatt var i gang, men dersom hun gikk til topps samme kveld kunne hun sitte igjen med 998 000 kroner.

– Jeg er helt svett. Dette blir veldig spennende, ler den glade kvinnen som ønsker å være anonym.

Underveis i samtalen ringte plutselig sønnen, men han fikk klar beskjed om å ringe tilbake senere. Nå hadde hun andre ting å tenke på.

435 000 kroner til Joker-kandidaten

Joker-kandidaten ønsket at Ask skulle ta de logiske valgene for henne på følgende tall:

8 - 7 - 1 - 7 - 6

Lenge gikk det bra, men på det aller siste tallet ble det stopp da en nier dukket opp bak åtteren og Ask logisk nok hadde gått for valget «ned». Den heldige Joker-kvinnen ble likevel eier av en flott premie på nøyaktig 435 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nedbetaling av lån og reiseplaner

Da Norsk Tipping tok kontakt med vinneren etter trekning kunne hun fortelle at hun var strålende fornøyd med premien.

– Det er store penger, og det var så spennende å se trekningen, svarer kvinnen.

Hun hadde ikke helt bestemt seg for hva hun skulle bruke den nyervervede summen på, men litt tanker hadde hun likevel.

– Kanskje jeg betaler ned lån på leiligheten. Jeg skal uansett bruke pengene fornuftig. Ellers kunne jeg tenke meg å invitere med noen på reise. Vi får se, avslutter hun fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer Joker-vinneren med den flotte premien!

Enkelte av våre kunder er ikke registrert med bostedsadresse, selv om de er registrerte kunder hos Norsk Tipping. Det kan være ulike årsaker til dette. Det kan skyldes at kunden har hemmelig adresse, at kunden er bosatt utenlands, eller at kunden ikke har en adresse i det hele tatt.

Ca. 2,6 mill. lørdag

Man trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 4. juni er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. Joker-potten vil da være på ca. 2,6 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler