jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten ble millionær på andre forsøk

Det ble full pott for onsdagens heldige Joker-kandidat da hun på tall nummer to fikk et hyggelig Joker-besøk.

JOKER NORD: Det ble kort prosess for nordlandsvinneren da Jokeren spratt frem på andre tallet.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. februar 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne fra Rana i Nordland var onsdagens desidert heldigste Joker-spiller da hun ble trukket ut som Joker-kandidat. Ikke rart hun ble glad da hun allerede var sikret 218 000 kroner som inngangssum. Øverst på premiestigen lå 1 089 000 kroner og ventet – og skulle om litt snart ta turen i retning ranakvinnens konto.

Bom på første forsøk - til topps på andre

 – Oi. Herregud, det er ikke mulig? svarte kvinnen, som ønsker å være anonym, da Norsk Tipping overleverte den hyggelige beskjeden.

Selv om det hele kom litt brått på kunne hun fortelle at hun gjerne ønsket å bruke den kommende premien på å reise.

Joker-kandidaten overlot ansvaret for de logiske opp-ned-valgene til maskinen Ask, men skulle sammen med mannen følge nøye med på TV-trekningen fra sin egen stue.

Dette er tallene ranværingen og Ask fikk å bryne seg på onsdag kveld:

 0 - 7 - 0 - 6 - 5

Trekningen fikk en litt humpete start da Ask valgte å gå ned på det bakerste tallet 5, mens det skjulte tallet viste seg å være 8. Dette ble imidlertid fort glemt og trekningen fikk en brå og herlig slutt da jokeren dukket opp bak tall nummer to. Dermed var toppremien på 1 089 000 kroner et faktum, og den heldige Joker-kandidaten kunne slippe jubelen løs i Rana.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Helt svett

Det var en svært begeistret vinner som svarte da Norsk Tipping slo på tråden igjen etter TV-trekningen:

– Takk skal du ha. Dette var helt fantastisk. Jeg har ikke vinnerlykke, så det var utrolig artig.

Den ferske millionæren kunne fortelle at ventetiden fra første oppringning til selve TV-trekningen hadde føltes nokså lang. Men da den trekningen først var i gang kunne det ikke vært bedre.

– Det var kjempespennende. Jeg er helt svett her nå, ler den glade ranværingen, som allerede var i gang med å feire med et glass rødt sammen med mannen.

På spørsmål om hun hadde klart å ta det hele inn over seg ennå, svarer den den blide Joker-millionæren:

– Dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle få oppleve. Nei, jeg blir nok sittende og tenke utover kvelden nå.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos YX Storforshei.

Norsk Tipping gratulerer! 

Ca. 2,1 mill. på lørdag

Man trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker, for allerede lørdag 5. februar er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. 1. premiepotten er da på ca. 2,1 millioner kroner. 

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler