jokervinnerhistorie

Fulltreffer for Bryne i både fotball og Joker

Joker-kandidaten fra Bryne jublet hemningsløst da sambygdingen Braut Haaland scoret mål. Senere samme kveld fikk hun enda en grunn til å slippe gleden løs.

SPENNENDE LØRDAG: Lørdag 4. september ble ekstra spennende for Joker-kandidaten - med landskamp og millionpremie.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingIngrid RoterudMathisenPublisert:4. september 2021Endret:3. januar 2023

Lørdagens Joker-kandidat var en kvinne fra Bryne, bosatt i Oslo. Da Norsk Tipping ringte i forkant av Lotto-sendingen, var landskampen mellom Norge og Lativa akkurat blåst i gang.

– Jeg sitter her og heier på Erling Braut Haaland! Vi er fra Bryne begge to, og jeg satser på at han bidrar til norsk seier i kveld.

- Jeg er helt målløs 

Hun mottok gratulasjoner som den heldige Joker-kandidaten, og ble overlykkelig da hun fikk vite at hun var sikret en inngangssum på 388 000 kroner.

– Jeg er helt målløs – nå griner jeg her, utbryter hun.

Ikke før hadde hun tørket gledestårene, så scoret Braut Haaland i bakgrunnen, og stemningen gikk i taket.

Kvelden ble ikke noe dårligere da Bryne-kvinnen tok den til nye høyder, og gikk helt til topps på Joker-premiestigen. Ask manøvrerte seg elegant gjennom tallene: 4 - 7 - 9 - 0 - 8, og ga den blide dama en pengepremie på hele 1 939 000 kroner.

Ny kjole

Som mange andre av våre spill-millionærer, ønsker også lørdagens Joker-kandidat å dele premien med familiemedlemmer. På spørsmål om hun ikke skal unne seg noe selv også, kommer det med en litt sjenert tone fra andre enden:

- Ny kjole.

Avslutningsvis forteller den nybakte Joker-millionæren at hun aldri har vunnet noe, og at kvelden ble helt fantastisk.

Joker-kandidaten hadde kjøpt spillet via mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Hvor mye er du villig til å tape?

Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at allerede onsdag 8. september er det duket for ny Joker-trekning med ca. 1,1 millioner kroner i 1. premiepotten. For å være med må man spille før onsdag kl. 18.00.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler