jokervinnerhistorie

Joker: Vant 1 mill. første uka i ferien

En heldig 38 år gammel mann fra Toten var så vidt inne i første ferieuka da han ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat og sikret seg hele potten på over 1 million kroner. Snakk om pangstart på ferien.

SOMMER PÅ MJØSA: Joker-millionæren så frem til late dager i båt på Mjøsa.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. juli 2022Endret:3. januar 2023

38-åringen fra Toten i Innlandet var hjemme da Telefonen fra Hamar ringte med hyggelige nyheter om at han var blitt trukket ut som Joker-kandidat samme kveld. Dermed var han allerede sikret en inngangssum på 213 000 kroner.

– Det høres alright ut før ferien, svarer den sindige totningen når vi snakker med ham før trekning.

Lite visste han da om at han noen timer senere skulle sitte igjen med 1 063 000 ekstra på feriekontoen.

Rett til topps

Embla fikk det ærefulle oppdraget med å ta de logiske valgene for Joker-kandidaten, mens han selv skulle følge spent med på tv-skjermen hjemmefra. 

Dette var tallene det skulle spilles på:

1 - 2 - 6 - 0 -3

Ingen Joker dukket opp denne gangen, men det gjorde ingenting. Embla suste gjennom med glans, selv om det var på hengende håret noen ganger, og mannen klatret med det helt til topps på premiestigen hvor 1 063 088 kroner ventet.

Da vi snakket med mannen tidligere på kvelden kunne han fortelle at han ikke hadde andre planer enn et par båtturer på Mjøsa i løpet av ferien. Det skal man ikke kimse av: At Mjøsa om sommeren kan være minst like flott som både Gardasjøen og Middelhavet vil nok de fleste hedmarkinger se seg enige i. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Garasje-planer

 – Takk, det var bra det da, svarer den ferske Joker-millionæren rolig da vi gratulerer ham med premien.

Han kunne fortelle at han hadde sett trekningen og at den var litt spennende. Totningen, som ønsker å være anonym, hadde også fått tenkt litt mer over hva han vil bruke gevinsten på.

– Jeg har planlagt å bygge en garasje i flere år, og nå ser det ut til at jeg ikke trenger å gjøre alt selv. Ellers tenker jeg å sette litt til side.

Ferieplanene var ellers uendret.

– Nå blir det blir det å slappe av resten av ferien, svarer han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde 38-åringen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Ca. 2,1 mill. på lørdag

Man trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 9. juli er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. Joker-potten vil da være på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler