jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant over 2,2 mill.

Jan Kleppe fra Bergen stakk lørdag 10. juli av med hele 1. premiepotten i Joker på over 2,2 millioner kroner, etter å ha klatret helt til topps på premiestigen.

BYEN ER BERGEN: Lørdagens Joker-kandidat befant seg i byen mellom de syv fjell.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. juli 2021Endret:3. januar 2023

Lørdagens aller heldigste Joker-spiller ble Jan Kleppe fra Bergen i Vestland som ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat med mulighet til å sikre seg ca. 2,2 millioner kroner.

Norsk Tipping kontaktet Kleppe i forkant av trekningen for å gi ham den gode nyheten.

– Oi. Det høres spennende ut! Herlighet, nå ble jeg glad, svarte den glade bergenseren.

Som Joker-kandidat hadde han allerede sikret seg inngangssummen på 457 000 kroner, uansett hvordan det måtte gå under trekning.

Suste seg gjennom tallrekka

Jan Kleppe skulle følge TV-trekningen hjemmefra mens Embla tok de logiske valgene for ham.

Dette er tallene Kleppe og Embla fikk utdelt lørdag 10. juli:

6 - 1 - 0 - 0 - 5

Det er i grunnen ingen vits i å hale det ut: Det gikk så bra som det kunne gå – nemlig helt til topps. Embla suste gjennom tallrekken lett som en plett og sikret Jan Kleppe den gjeveste premien på nøyaktig 2 286 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny leilighet og bil

– Jeg er så glad nå. Dette var en veldig oppmuntring, ler Kleppe da Norsk Tipping kontakter ham etter trekningen.

Ventetiden i forkant hadde gått helt fint – den hadde han brukt til å følge med på Rosenborg-kampen, og å oppdatere barna på hva han hadde i vente.

Bergenseren kunne fortelle at lørdag 10. juli var første gang han leverte inn Lotto- og Joker-kupong siden kona gikk bort for seks år siden. Han har også nettopp solgt huset og bilen, og er på jakt etter både ny leilighet og ny bil.  I august fyller Kleppe 70 år, og har planer om en aldri så liten feiring. Joker-premien kommer derfor godt med i tiden fremover. 

– Jeg er en veldig glad mann nå, ler den blide Joker-vinneren.

Vinnerkupongen hadde Kleppe kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer !

Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at allerede onsdag 14. juli er det duket for ny Joker-trekning med ca. 1,1 millioner kroner i premiepotten. For å være med på moroa må man spille før onsdag kl. 18.00.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler