jokervinnerhistorie

Trondheimsmann (44) vant 2,8 mill. i Joker

Den 44 år gamle mannen fra Trondheim ble mildt sagt satt ut av spill da Norsk Tipping ringte lørdag kveld. Embla sørget for at mannen suste til topps hvor over 2,8 millioner kroner lå og ventet.

FULL POTT: Det ble god Joker-uttelling for den glade Trondheims-kandidaten.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. mai 2022Endret:3. januar 2023

– Er det mulig? svarer lørdagens heldigste Joker-spiller: en 44 år gammel mann fra Trondheim i Trøndelag, som er helt andpusten i det han tar telefonen, hvor Norsk Tippings vinnernummer lyser mot ham.

Han hadde nettopp fått servert beskjeden om at han som Joker-kandidat uansett var sikret 571 000 kroner, men at dersom han gikk helt til topps ville han sitte igjen med 2 856 000 kroner litt senere på kvelden.

Null bom og rett til topps

Trønderen, som befant seg hjemme med kone og barn, følte det ble litt i overkant å skulle delta under TV-trekningen, og satte dermed all sin lit til at maskinen Embla skulle ta kloke valg – ikke dumt tenkt siden Embla uansett alltid velger det mest logiske. Dette er tallene Embla fikk å spille på:

8 - 2 - 0 - 3 - 8

Hele prosessen gikk som smurt: Null bom og rett til topps hvor de 2,8 millionene nå eies av den heldige trondheimsmannen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Husplaner i Thailand

Da Norsk Tipping ringte den glade Joker-millionæren etter trekning kunne han fortelle at de allerede etter den første oppringningen hadde hengt opp flagget og poppet Farris-flaska.

– Da jeg så tallrekka tenkte jeg at dette var reale tall. Jeg hadde en god følelse, forklarer han, mens datteren på tre pludrer i vei.

– Hun forstår at det har skjedd noe spesielt, og var med og jublet da vi så TV-trekningen. Hun skal få lov til å være lenge oppe i kveld, humrer han

– Vi kommer neppe til å oppleve en slik lørdag igjen.

Den glade trønderen, som ønsker å være anonym, hadde allerede flere planer for premien.

– Vi satt her og skrev ned en prioriteringsliste. Den er som følger: først pensjon, så lån og sparing, og til slutt bygge hus i Thailand hvor kona mi er fra. Vi har allerede en tomt, men nå trenger vi en arkitekt. 

Norsk Tipping gratulerer den heldige Joker-vinneren og ønsker lykke til med alle planene! 

Neste Joker-pott

Man trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 18. mai er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Joker-potten vil da være på ca. 1 million kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler