jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten (48) roet nervene med snømåking

En 48 år gammel mann fra Måselv fikk seg litt av en overraskelse da Telefonen fra Hamar ringte onsdag kveld. Som Joker-kandidat kunne han ende opp med 1 032 000 kroner ekstra før juleferien.

GOD STEMNING: Humøret var på topp hos måselvmannen da han ble onsdagens Joker-kandidat.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. desember 2022Endret:10. januar 2023

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble helt klart den 48 år gamle mannen fra Måselv i Troms og Finnmark. Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangssummen på 206 000 kroner – og dersom det gikk rette veien kunne han sitte igjen med hele 1 032 000 kroner mot slutten av kvelden.

Det ble dessverre ikke full pott for målselvingen onsdag kveld, men han endte opp med pene 743 000 kroner inn på konto – slettes ikke verst på en ellers ordinær førjulsonsdag.

– Jeg er litt skjelven

Da Norsk Tipping kontaktet mannen før trekning visste han nesten ikke hvor han skulle gjøre av seg.

– Himmel og hav! Dette var spennende. Jeg er litt skjelven, ler Joker-kandidaten. 

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapet

Det ble kanskje litt i overkant spennende, for nordlendingen ønsket å overlate de logiske valgene til Embla. Selv skulle han benke seg foran tv-en med samboeren og følge trekningen trygt fra egen stue.

Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på: 

2 - 7 - 0 - 0 - 5

Embla fikk en brå start med bom på det første valget. Dermed var førstepremien ute av sikte, men heldigvis var det grei skuring resten av tallrekka og mannen endte til slutt opp med nøyaktig 743 000 kroner.  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Feiret med skoleboller og julebrus

Det var en strålende glad Joker-vinner som Norsk Tipping snakket med etter tv-trekningen. At det ikke gikk helt til topps la på ingen måte demper på humøret til 48-åringen.

– Det kunne nesten ikke blitt bedre. Jeg har vunnet uansett og er storfornøyd. Jeg hadde vært fornøyd om jeg bare vant inngangssummen også, svarer Joker-kandidaten. 

Måsøyingen fortalte om nesten uutholdelig ventetid fra den første telefonen og frem til tv-trekningen.

– Det var noen nervepirrende timer. Jeg fikk ryddet masse snø, for å si det sånn.

Sammen med samboeren hadde han allerede planene klare for premien.

– Mye blir satt av til sparing. Ellers har vi to eldre biler, hvor den ene skal repareres. Vi skal også betale litt ned på huslånet og flikke litt på huset til sommeren.

Dagen etter ventet en bedre middag, men de hadde likevel rukket å feire litt samme kveld.

– Det gikk ned noen skoleboller og julebrus foran tv-en i stad, ler Joker-vinneren.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Ca. 2,2 mill. på lørdag

Du trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 17. desember er det klart for ny Joker-trekning – hånd i hånd med Lotto. Siden måselvmannen ikke stakk av med hele førstepremiepotten overføres det resterende beløpet til lørdagens Joker-pott. Førstepremiepotten vil derfor være på ca. 2,2 millioner kroner lørdag 17. desember.

Lykke til!


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler