jokervinnerhistorie

Einar sikret seg en halv mill. før jul

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble Einar Hoel fra Oppdal. Han ble trukket ut som Joker-kandidat og kan nå glede seg over 541 000 ekstra å rutte med. Kanskje blir det restaurering av et nedblåst stabbur med historisk sus?

GOD STEMNING: Einar Hoel var godt fornøyd etter onsdagens Joker-trekning.privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. desember 2021Endret:3. januar 2023

– Nydelig. Det høres helt fantastisk ut, utbrøt Einar Hoel fra Oppdal i Trøndelag da han fikk vite at han som Joker-kandidat allerede var sikret en inngangssum på 246 000 kroner – og det før trekningen i det hele tatt hadde begynt. Dersom han fikk rett på samtlige opp/ned-valg ville han sitte igjen med hele 1 229 000 kroner.

Ble med på TV-trekningen

Både Ask og Embla fikk en etterlengtet pause onsdag kveld. Hoel valgte å bli med på TV-trekningen og ble dermed den første på en god stund til å ta de logiske valgene selv. Vi må tilbake til 6. oktober for å finne forrige Joker-kandidat som ble med på lufta. Den gang var det 27 år gamle Abdullah Mohammad Abdullah Ashammari som testet flaksen og til slutt endte med å nesten bli Joker-millionær med en premie på 954 000 kroner.

Tilbake til onsdag 15. desember og Joker-kandidat Hoel: Dette er tallene han fikk å spille på:

8 - 8 - 9 - 6 - 7

Det startet bra med første tallet, men med en bom på tall nummer to ble det klart at 1. premien ikke lenger var i sikte. Heldigvis gikk resten av trekningen som smurt og Hoel endte til slutt med en hyggelig premie på godt over en halv million kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hans Nielsen Hauge og et stabbur

Det var en godt fornøyd vinner som svarte da Norsk Tipping tok kontakt igjen etter trekningen:

– Dette var en fin julegave.

Hoel hadde allerede rukket å få tenkt litt på hva premien muligens skulle brukes til:

– Jeg har et stabbur fra 1700-tallet som blåste ned i høst. Det er litt historie bak det, så jeg håper å få gjort noe med det. Hans Nielsen Hauge skal visstnok ha blitt arrestert inne i stabburet. Ellers drømmer nå sønnen min om scooter og alt mulig. Vi får se hva det blir.

Norsk Tipping gratulerer den heldige Joker-vinneren og ønsker han en riktig god jul og et godt nyttår – enten det byr på restaurering av et historisk stabbur eller scooter-kjøring. 

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Spar Oppdal. 

Ca. 2,7 mill. på lørdag

Man trenger ikke vente helt til neste onsdag for å spille Joker – allerede lørdag 18. desember er det klart for ny trekning, hånd i hånd med Lotto. 1. premiepotten vil, etter onsdagens premieoverføring, være på ca. 2,7 millioner kroner. 

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler