jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Da skal jeg ta på meg steppeskoa

Onsdagens Joker-kandidat tok ikke telefonen da det ringte fra Hamar. Det angret han på: – Helt forferdelig å vente ... Han ble likevel jublende glad da han endelig fant ut hva han hadde vunnet.

HYGGELIG OVERRASKELSE: Selv om ventingen ble i overkant spennende for oslovinneren, var han mer enn fornøyd med sluttresultatet.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. november 2022Endret:4. januar 2023

Onsdagens Joker-kandidat ble en mann fra Oslo. Ved hjelp av Embla klatret han rett til topps på premiestigen hvor 957 000 kroner ventet – og det helt uten hjelp fra Jokeren.

Norsk Tipping lyktes ikke med å få tak i mannen før trekning, og det hadde sin forklaring.

Embla leverte

Siden oslomannen åpenbart ikke kunne delta under tv-trekningen ble det Embla som tok de logiske opp- og ned-valgene for ham. Dette er tallene hun fikk å spille på:

 8 - 2 - 9 - 2 - 4

Embla suste gjennom tallrekken uten en eneste bom, og førte mannen strake veien til førstepremien på 957 000 kroner. Intet dårlig utfall på en vanlig onsdagskveld, får man si.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Helt hinsides

– Du, jeg har prøvd å stålsette meg og venta i x antall timer, ler oslomannen da vi endelig får tak i ham etter tv-trekningen. Da får vi også svar på hvorfor han ikke tok telefonen da vi først ringte. 

– Jeg satt i en drosje på vei til et selskap. Jeg trodde det var en telefonselger og avviste samtalen. 

Mannen hadde så funnet ut at nummeret tilhørte Norsk Tipping og forsøkte derfor å ringe tilbake. 

– Da fikk jeg beskjed fra en telefonsvarer om at jeg var kommet til Norsk Tippings vinnertelefon og at jeg ville bli ringt tilbake. Det var helt forferdelig å vente, nesten tortur, ler han.

Før vi ringte tilbake hadde han selv vært på nettet og funnet ut at han var blitt 957 000 kroner rikere.

– Det er helt fantastisk. Helt hinsides, sier vinneren.

Steppekurs og skulptur

I bakgrunnen var det full jubelstemning og mennesker som snakket i munnen på hverandre. Joker-kandidaten befant seg i selskap med venner og familie som har kjent hverandre i over 40 år. De samles innimellom for både moro og gode samtaler. Det var tydelig at de alle gledet seg over det som hadde hendt.

– Vi er så misunnelige, men vi unner ham det av hele vårt hjerte. Vi spiller også alle sammen, så vi venter på at det blir oss neste gang. Nå forventer vi at han spanderer noen drinker, ler en av vennene.

– Jeg lover at de skal ivaretas på beste måte, svarer Joker-vinneren, som ønsker å være anonym.

Da Norsk Tipping informerer om at premien snart er inne på konto, kommer det kjapt fra vinneren, til stor latter fra resten av selskapet:

– Da skal jeg ta på meg steppeskoa og så skal jeg sitte her og vente. Jeg kan ikke steppe, men nå kan jeg begynne på steppekurs.

På spørsmål om han har flere planer, svarer han:

– Jeg skal kjøpe en skulptur av Elena Engelsen, en kunstner fra Toten, og så skal jeg sette noe på sparekonto.

Den glade gjengen skulle fortsette feiringen utover kvelden.

Vinnerkupongen hadde oslomannen kjøpt via Norsk Tippings nettsider.

Ca. 2,1 mill. på lørdag

Du trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 19. november er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. Joker-potten vil da være på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler