jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten fikk magetrøbbel da han vant 2,7 mill.

Lørdagens Joker-kandidat var av det heldige slaget. Da jokeren dukket opp bak det tredje tallet ble det over 2,7 millioner kroner rett inn på konto før jul.

JOKER-OVERRASKELSE: Man vet aldri når jokeren dukker opp.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. desember 2022Endret:10. januar 2023

En mann fra Sarpsborg i Viken trakk det lengste strået under lørdagens Joker-trekning. Som Joker-kandidat var han sikret 553 000 kroner til odel og eie uansett utfallet av trekningen. 

Sarpingen hadde ellers ingen grunn til bekymring. Med hjelp av en skjult joker klatret han rett til topps hvor 2 763 000 kroner ventet. 

Joker på tredje tallet

Da Norsk Tipping tok kontakt med mannen før trekning ble han svært overrasket. Han ble ikke mindre satt ut da vi kunne fortelle at han var blitt trukket ut som selveste Joker-kandidaten.

– Huffa meg! Sier du det, gitt? svarte han forfjamset.

Mannen ønsket ikke selv å ta de logiske valgene. Den oppgaven ble tildelt Embla som fikk disse tallene å spille på:

0 - 4 - 9 - 1 - 0 

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapet

De første tallene gikk lett som en plett og da jokeren dukket opp på det tredje var premien komplett: Over 2,7 millioner kroner var nå på vei til en heldig konto i Sarpsborg. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Magebesvær under trekning

Det var en svært fornøyd vinner som svarte i andre enden da Norsk Tipping tok kontakt etter trekningen. 

– Det var jammen meg moro, ler mannen som hadde fulgt tv-sendingen fra sofaen med samboeren ved sin side.

Timene fra Joker-kandidatene våre får den første oppringningen og frem til selve tv-trekningen kan nok ofte kjennes uutholdelig lang for mange. For lørdagens kandidat hadde det likevel gått veldig greit – helt frem til trekningen var i gang.

– Jeg var liksom helt rolig frem til det begynte, men da startet det å rumle litt i magen, humrer Joker-vinneren, som ønsker å være anonym.

Hva han skal bruke premien på hadde han ikke helt klart for seg ennå.

– Jeg har ikke noe hast, så jeg kan bruke god tid til å tenke over det, avslutter den ferske millionæren fra Sarpsborg.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Fritznerbua.

Nye Joker-sjanser på onsdag

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 21. desember er det klart for ny Joker-trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. 

Førstepremiepotten vil da være på ca. 980 000 kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler