jokervinnerhistorie

Joker: Bærumsmann vant over 900 000 kroner

Litt startvansker til tross ble lørdagens Joker-kandidat nesten millionær: Han kan nå glede seg over en premiesum på over 900 000 kroner.

NÆRE PÅ: Det ble ikke millionbeløp på bærumsmannen - men det var ikke langt unna.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. mars 2022Endret:3. januar 2023

En mann fra Bærum i Viken trakk det lengste strået under Joker-trekningen fredag 19. mars og endte opp som Joker-kandidat. Han var dermed sikret den pene inngangssummen på 437 000 kroner, og kunne potensielt gå våren i møte med 2 186 000 kroner ekstra på konto dersom han gikk til topps samme kveld.

Det ble dessverre ikke full uttelling for Bærumsmannen, som til slutt endte med en premie på 962 000 kroner. Tett oppunder millionen var det likevel, og selv om han offisielt ikke kunne kalle seg Joker-millionær, var han godt fornøyd med kveldens resultat.

Embla i aksjon

Bæringen deltok ikke på tv-sendingen, men da vi snakket med ham i forkant av trekningen, forsikret han oss om at både han og kjæresten skulle følge med fra sofakroken.

Embla fikk dermed det ærefulle oppdraget med å ta de logiske opp- og ned-valgene for mannen på disse tallene:

 6 - 1 - 9 - 6 - 6

Med to bom på de første valgene ble det ikke akkurat en knallstart for Joker-kandidaten. Heldigvis fikk Embla hentet ham inn, og mannen endte til slutt med premiesummen rett under millionbeløpet. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Jeg er halvt i svime her

Det var en meget fornøyd Joker-kandidat som svarte da Norsk Tipping tok kontakt etter tekning.

– Jeg er halvt i svime her, ler bærumsmannen, som ønsker å være anonym.

– Selv om det ikke det ble den helt store gevinsten så er jeg mer enn fornøyd. Nå sitter vi her og roer oss litt ned.

Mannen innrømte at ventetiden frem til tv-trekningen hadde kjentes litt vel lang. Han og kjæresten hadde brukt den til å lage seg en god middag, før de etter hvert satte seg foran tv-skjermen med hvert sitt glass med rødt. Da Joker-trekningen omsider satte i gang ble det hele litt mer virkelig.

– Jeg begynte å skjelve i hele kroppen, humrer bæringen.

På spørsmål om kjæresten hans også var fornøyd svarer den glade vinneren varmt:

– Hun har sittet og omfavnet meg en time nå, så ja.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt hos Narvesen Sandvika Storsenter.

Norsk Tipping gratulerer! 

Ca. 2,2 mill. på onsdag

Man trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 23. mars er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Siden lørdagens Joker-kandidat ikke gikk helt til topps, overføres det resterende premiebeløpet til onsdagens trekning, og 1. premiepotten vil være på ca. 2,2 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler