jokervinnerhistorie

Joker-millionær på første forsøk

Lørdagens Joker-kandidat fikk nesten ikke tid til å vente på spenningen. Det ble full pott på første forsøk.

JUBEL I NORD: Joker-kandidaten gikk rett til topps.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. februar 2021Endret:2. januar 2023

En mann fra Nordreisa i Troms og Finnmark hadde god grunn til å juble lørdag 20. februar. Ikke bare ble han trukket ut som Joker-kandidat, han fikk i tillegg Joker på første forsøk og føk dermed rett til topps på premiestigen fra 445 000 kroner til 2 224 000 kroner.

Fulgte spent med

Norsk Tipping var i kontakt med den heldige nordlendingen i forkant av lørdagens TV-trekning. Han kunne da forsikre om at han skulle følge spent med hjemmefra. Da han fikk høre hvor mye han hadde mulighet til å vinne ble han litt overveldet.

- Huff da, det var mye penger. Hva skal man gjøre med dem? lo den spente Joker-kandidaten som ønsker å være anonym.

- Det er jo et luksusproblem. Nei da, jeg kommer til å ta imot dem med et smil. Det er nok mange som går og ønsker seg en slik beskjed som jeg nettopp fikk.

Mannen fra Nordreisa beskrev seg selv som en lykkelig pensjonist med nok av hobbyer og ting å gjøre. Blant annet samler han på både mynter og frimerker. Etter kveldens Joker-trekning blir kanskje samlingen enda større? Han har i hvert fall gode muligheter til å utvide om han skulle ønske det.

Kort prosess 

Nordreisa-mannen ønsket ikke å delta i TV-trekningen. Det ble derfor Ask som fikk den ærefulle jobben med å ta de logiske opp/ned-valgene. Dette er tallene maskinen fikk servert under lørdagens Joker-trekning:

 7 - 0 - 0 - 7 - 9 

Ask kunne ta seg en tidlig helg denne gangen. Jokeren dukket opp allerede på første tall og dermed var det et faktum: Joker-kandidaten var blitt Joker-millionær med over 2,2 millioner kroner ekstra å rutte med.

Kjente sitring i kroppen

Det var en svært fornøyd millionvinner som svarte da Norsk Tipping tok kontakt igjen etter TV-trekningen.

- Dette gikk jo veldig hurtig. Jeg kjente litt sitring i kroppen mens jeg ventet på at trekningen skulle komme i gang, men det var jo over så fort, flirer Joker-millionæren.

- Det er lenge siden jeg har hatt så mye penger, legger han til spøkefullt.

Mannen var fortsatt litt usikker på hva han skulle bruke pengene på, men fortalte at de foreløpig skulle inn på sparekonto. Han så ikke bort fra at det ble en aldri så liten feiring i løpet av helgen.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Spar Storslett.

Ny trekning onsdag

Allerede onsdag 24. februar er det duket for ny Joker-trekning med ca. 1,2 millioner i premiepotten. For å være med må man spille før onsdag kl. 18.00.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

  

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler