jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Virkelig uvirkelig

Onsdagens Joker-kandidat overlot de logiske valgene til Embla, som sikret ham hele premiepotten.

GOD STEMNING: Harstadmannen fikk seg litt av en overraskelse da Telefonen fra Hamar ringte onsdag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. november 2022Endret:4. januar 2023

En mann fra Harstad i Troms og Finnmark ble onsdagens heldigste Joker-spiller. Som Joker-kandidat var han allerede før trekning sikret inngangssummen på 193 000 kroner.

– Kjære vene ... Jeg vet ikke om jeg klarer å tenke, svarte den overraskede mannen da Norsk Tipping ringte i forkant av trekningen. 

Mot slutten av kvelden skulle han få nok en hyggelig overraskelse. Harstadværingen endte – med god hjelp fra Embla – opp med å klatre helt til topps på premiestigen hvor 965 000 kroner ventet.

Strake veien til topps

Joker-kandidaten ønsket å overlate de logiske valgene til Embla, og selv skulle han følge spent med på tv-trekningen hjemmefra.

Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på: 

9 - 0 - 5 - 1 - 7 

Selv om det ved flere av valgene var på hengende håret gikk det til topps for Embla og harstadmannen. Dermed kunne han slippe jubelen løs over 965 000 kroner ekstra på konto før jul.

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Virkelig uvirkelig

Det var en meget fornøyd Joker-vinner som svarte da vi tok kontakt igjen etter tv-trekningen. Han og kona hadde fulgt med fra sofaen og var både lettet for at det gikk så bra og for at de slapp å vente lenger. 

– Det er virkelig uvirkelig. Jeg vet egentlig ikke hvordan det føles for jeg tror ikke det har gått helt opp for oss, ler harstadværingen.

– Det var fantastisk å se at alle tallene gikk inn.

Mannen så frem til å sjekke kontoen de påfølgende dagene, og kunne fortelle at de hadde noen edle dråper klart til en aldri så liten feiring til helgen. Hva de skulle gjøre med gevinsten hadde de ikke helt klart for seg ennå.

– Vi har snakket litt om premien. Vi er veldig usikre og skal la tida gå for oss. Vi tenker å være nøkterne med det hele og bruke pengene med omhu. Vi får i hvert fall tanket opp bensin på bilene nå, humrer han.

Det fornøyde ekteparet så for seg en påfølgende natt med lite søvn.

– Vi kommer til å gå og tenke på det her en stund, men det blir innenfor disse fire vegger, avslutter vinneren fra nord.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Ca. 2 mill. på lørdag

Du trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 26. november er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. Joker-potten vil da være på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler