jokervinnerhistorie

Herlig lillelørdag for Joker-kandidaten

En kvinne fra Oslo ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Hun fikk dermed mulighet til å klatre oppover premiestigen mot 1,2 mill.

JOKER-GLEDE: Det ble en hyggelig onsdag for den heldige Oslo-kvinnen.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:24. februar 2021Endret:2. januar 2023

Onsdag var en vårlig dag i store deler av landet. For en kvinne fra Oslo ble det en solfylt dag på flere måter. Den heldige Oslo-kvinnen ble trukket ut som Joker-kandidat og hadde med det sikret seg en premie på minimum 239 000 kroner. Dersom alt gikk rett vei denne kvelden ville hun kunne juble over ca. 1,2 millioner kroner.

Ask gjorde sitt beste 

Norsk Tipping lyktes ikke i å få tak i Joker-kandidaten før TV-trekningen, og det ble derfor Ask som tok de logiske opp/ned-valgene. Dette var tallene maskinen fikk servert onsdag kveld:

6 - 0 - 6 - 3 - 1

Det startet litt trått med bom på første tall. Det logiske valget var åpenbart "opp", men man har likevel aldri garanti for at det er rett. Det skjulte tallet viste seg dessverre å være "0".

Videre i spillet gikk det bedre, med rett på både tall nummer to, tre og fire, før det til slutt endte med bom på siste tall. Kvinnen kunne dermed glede seg over en gevinst på 395 000 kroner.

Skikkelig bursdagsfeiring

Selv om det ikke gikk helt til topps denne gangen, var det en glad Joker-kandidat som svarte da Norsk Tipping tok kontakt etter TV-trekningen.

- Har jeg vunnet noe? Jeg hadde besøk av en venninne tidligere i kveld og kunne ikke ta telefonen da det ringte, forklarer kvinnen, som ønsker å være anonym.

Da hun ble fortalt om TV-sendingen som allerede hadde funnet sted svarte hun:

- Jeg hadde ikke villet være med uansett, så det var bare fint at Ask gjorde valgene.

Da Norsk Tipping endelig kunne overbringe den hyggelige gevinst-nyheten, ble det jubel i andre enden.

- Å guri, så flott! Tusen takk. Dette var kjempehyggelig. 

På spørsmål om hva hun kunne tenke seg å bruke pengene på, svarte den ferske Joker-kandidaten:

- Det kom så bardust på meg. Men det blir nok en ekstra stor feiring senere i år med barn og barnebarn. Jeg fyller nemlig 75 år. Så får vi satse på at koronaen er over til da. 

Vinnerkupongen er kjøpt via Norsk Tippings nettside.

Norsk Tipping gratulerer!

Samme uke - ny trekning

Allerede lørdag 27. februar er det klart for månedens siste Joker-trekning. Siden onsdagens Joker-kandidat ikke nådde helt til topps på premiestigen, overføres resten av potten til lørdagens premiepott. Går det rett vei for helgens heldige Joker-kandidat kan vedkommende juble over ca. 2,9 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler