jokervinnerhistorie

Drammenser ble Joker-millionær

En mann fra Drammen ble trukket ut som Joker-kandidat lørdag 26. juni. Det er han veldig glad for nå.

HELDIG DRAMMENSER: Lørdagen endte i en hyggelig overraskelse for en mann fra Drammen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. juni 2021Endret:3. januar 2023

Selv om både Supertrekning og Gulltrekning har tatt mye fokus den siste tiden, holder Joker fortsatt koken. Lørdag var intet unntak med ca. 2,3 millioner kroner i 1. premiepotten.

Den heldigste Joker-spilleren denne kvelden ble en mann fra Drammen. Kandidaten var allerede sikret inngangssummen på 475 000 kroner, og klatret han helt til topps på premiestigen ville han kunne juble over 2 375 000 kroner ekstra å rutte med.

Nesten plankekjøring

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i mannen før trekning, og det ble maskinen Embla som tok de logiske valgene for ham. Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på:

8 - 4 - 5 - 7 - 9

Det hele gikk lett som en plett frem til tredje tallet hvor Embla valgte "ned" på tallet 5, og det skjulte tallet viste seg dessverre å være 9. Resten av rekka gikk imidlertid rett vei, og mannen endte opp med en fin premie på nøyaktig 1 045 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spiste pizza og hørte ikke telefonen

Til slutt lyktes det for Norsk Tipping å få kontakt med mannen, som tidligere på kvelden hadde spist pizza ute på terrassen og derfor ikke hørt mobilen som ringte inne.

– Jeg ringte opp og sjekket da jeg så det ubesvarte anropet. Da jeg oppdaget at det var fra Norsk Tipping skjønte jeg at det måtte være noe utenom det vanlige.

Drammenseren hadde derfor gått inn på Norsk Tipping-appen og sjekket. I og med at Norsk Tipping ringte i forkant av Joker-trekningen lå det derfor først ingen premie der. Men da mannen på nytt sjekket en stund etter, fikk han seg en gledelig overraskelse.

– Jeg er veldig fornøyd. Nå skal jeg slette hyttegjeld og så skal vi kose oss litt ekstra, forteller den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Joker-kandidaten kjører til vanlig langtransport, men denne helgen er han hjemme i fritidskarantene etter en jobbreise til Sverige.

– Nå sitter jeg her med kona mi og tar livet helt med ro. Det blir ikke noe fest her i kveld, det får vi heller ta igjen. Det skal vi klare, ler Joker-millionæren.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at allerede onsdag 30. juni er det duket for ny Joker-trekning med ca. 2,5 millioner kroner i premiepotten etter lørdagens premieoverføring. For å være med må man spille før onsdag kl. 18.00.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler