jokervinnerhistorie

Fikk joker på første forsøk og vant 1,9 mill.

Det ble kort prosess for lørdagens Joker-kandidat. Jokeren spratt frem fra første tallet og kandidaten var med ett over 1,9 millioner kroner rikere.

JOKER-JUBEL: Det ble kort prosess og stor jubel for lørdagens Joker-kandidat.Adobe Stocks/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. november 2022Endret:4. januar 2023

En kvinne fra Gausdal i Innlandet ble lørdagens heldigste Joker-spiller da hun før tv-trekningen ble trukket ut som Joker-kandidat. Med tittelen fulgte en inngangssum på 393 000 kroner, som var hennes til oden og eie uansett hvordan det gikk samme kveld.

Det gikk, for å si det slik: På første forsøk spratt jokeren frem og sendte den heldige gausdalskvinnen rett til topps hvor 1 965 000 kroner ventet.

Kort prosess

Da Norsk Tipping kontaktet kvinnen før tv-trekningen var det nesten så hun ikke kunne tro det hun hørte:

– Nei, er det tull? Dette er uvirkelig, svarer hun da vi forteller henne om premien hun har mulighet til å stikke av med.

Joker-kandidaten befant seg hjemme og skulle følge spent med på tv-trekningen mens Ask tok de logiske valgene for henne.

Dette er tallene Ask fikk å bryne seg på: 

1 - 1 - 4 - 0 - 7 

Som sagt ble det kort prosess da jokeren dukket opp allerede etter første valget. Dermed var over 1,9 millioner kroner straks på vei mot Gausdal. 

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapet

Samboeren jublet mest

– Tusen takk. Det var veldig overraskende, svarer kvinnen da vi ringer henne tilbake og gratulerer.

Gausdølen hadde vært forbausende rolig både før og under tv-trekningen.

– Jeg synes jeg allerede hadde vunnet med inngangssummen. Det var jo penger jeg ikke hadde fra før, forklarer hun.

– Den som jubla mest var nok samboeren min. Han ble veldig glad på mine vegne.

På spørsmål om hva de skal gjøre med premien, svarer Joker-millionæren:

– Vi har ikke fått tenkt så mye på det. Vi får prøve å ta vare på noe av det, ellers blir det å betale på lån. Det detter nok litt på familien også. Kanskje blir det litt bedre julegaver på noen. Vi får se, avslutter vinneren lurt.

Den heldige Joker-kandidaten ønsker å være anonym. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-muligheter på onsdag

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 30. november er det klart for månedens siste trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Joker-potten vil da være på ca. 950 000 kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler