jokervinnerhistorie

Hyggelig romjulsoverraskelse for Joker-kandidaten

Kvelden tok en overraskende vending for en kvinne fra Tysvær i Rogaland da hun ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Dersom alt gikk rett vei ville hun til slutt kunne glede seg over ca. 2,2 millioner kroner.

JOKER: Det ble en ekstra hyggelig romjulskveld for Joker-kandidaten.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. desember 2020Endret:2. januar 2023

 Kvinnen fra Tysvær var hjemme alene da Norsk Tipping ringte lørdag kveld. 

- Å, herregud. Jøje meg. Dette var overraskende, svarte den heldige Joker-kandidaten da hun ble servert den gode nyheten.

Tysvær-kvinnen ønsket å la maskinen ta de logiske valgene, men skulle spent følge med på TV-trekningen fra sofaen hjemme med sine små hunder.

Nesten til topps

Det var datamaskinen Ask som denne julelørdagen fikk æren av å ta de logiske opp/ned-valgene - og hadde følgende tall å spille på: 5 - 6 - 3 - 8 - 3

Ask startet som alltid med bakerste tall. Lenge gikk det rett vei, men på siste tallet ble det bom da Ask tok det logiske valget ned på 5, mens det skjulte tallet viste seg å være 9. Dermed rykket Joker-kandidaten ned fra 1 588 000 kroner til 970 000 kroner - som ble kvinnens vinnerbeløp. Selv om det ikke ble full pott for romjuls-Jokeren, vil de fleste juble høyt over 970 000 ekstra å rutte med etter julens mange pengeutskeielser.

Lykkelig

Det var en veldig glad Joker-vinner i som svarte da Norsk Tipping ringte tilbake etter trekning.

- Jeg er så lykkelig. Dette var kjempeflott. Jeg har vært så spent, ler den blide Joker-kandidaten.

Kvinnen fra Tysvær var godt fornøyd med resultatet selv om hun ikke nådde helt til topps.

- Jeg er så fornøyd at det har ingen betydning. 

Rogalendingen hadde foreløpig ingen konkrete planer om hva pengene skulle brukes til.

- Det kom litt brått på. Jeg trenger litt mer tid til å tenke meg om, men dette var toppen. Tusen takk, avslutter den fornøyde vinneren som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen ble kjøpt på Coop Prix Rogalandsgate.

Norsk Tipping gratulerer! 

Årets siste Joker-trekning 

Allerede på onsdag er det klart for ny Joker-trekning - som også blir årets aller siste. Siden kveldens Joker-kandidat ikke nådde helt til topps, overføres resten av premien til neste trekning. Dermed er førstepremiepotten onsdag 30. desember på ca. 2,5 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

  • Antall millionærer i 2019: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler