jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten Anne Beate: - Det er helt vilt

Anne Beate Ekeren fra Rykkinn trakk det lengste strået under onsdagens Joker-trekning og kunne juble over 406 000 kroner ekstra å rutte med mot sommeren.

JOKER-KANDIDATEN: Anne Beate Ekeren vant 406 000 kroner i onsdagens Joker-trekning.privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. april 2021Endret:2. januar 2023

- Herregud, var det første Anne Beate Ekeren svarte da Norsk Tipping ringte i forkant av onsdagens Joker-trekning. Den heldige Joker-kandidaten fra Rykkinn i Viken hadde da allerede sikret seg en inngangssum på 246 000 kroner, som hun ville beholde uansett utfallet av trekningen.

Mannen ventet med trening

Ekeren, som til daglig jobber med forsikringer, var hjemme da hun fikk Telefonen fra Hamar, og fortalte at samboer og sønn som egentlig var på vei ut døra for å dra på fotballtrening, valgte å drøye avreise. 

- De går ikke ut av huset før de vet resultatet av trekningen, lo den glade Joker-kandidaten da Norsk Tipping snakket med henne før TV-trekningen.

Ble med på trekningen 

Det var en spent Anne Beate Ekeren som valgte å bli med på TV-sendingen og ta de logiske valgene selv. Dette var tallene hun fikk å spille på:

5 - 8 - 8 - 4 - 4

På første tallet valgte Ekeren å gå opp. Det gjorde hun lurt i for der skjulte tallet 7 seg. På neste tall gikk hun opp. Det gikk ikke like bra, og det ble bom da tallet 1 dukket opp. Dermed rykket hun et hakk ned på premiestigen og var tilbake på inngangssummen. På tredje og fjerde tallet valgte hun å gå ned på begge. Det holdt så vidt da det fjerde skjulte tallet viste seg å være 8.

På siste tallet valgte Ekeren å gi seg. Hun endte dermed opp med en premie på 406 000 kroner.

- Jeg turte ikke å gamble

Da Norsk Tipping tok kontakt med Ekeren etter trekning var det en godt fornøyd Joker-kandidat som svarte i andre enden.

- Jeg er kjempeglad. Det er helt vilt. Det var superspennende å være med på trekningen.

På spørsmål om hvorfor hun valgte å gi seg svarer Joker-kandidaten:

- Jeg turte ikke å gamble. Jeg føler meg likevel like heldig.

Ekeren fortalte at hun ennå ikke hadde roet seg ned. I forkant av trekningen hadde hun ringt både mor og bestemor, som syntes det var veldig hyggelig at det endelig skjedde noe positivt i korona-tiden.

- Nå har gutta dratt på trening. Jeg skal etter hvert hente datteren som er ferdig på jobb og fortelle henne den gode nyheten.

Premien hadde hun allerede klare planer for.

- Jeg skal kjøpe meg en ny bil, så skal datteren som snart har oppkjøring få overta den gamle. Sønnen skal også få lov å velge seg ut nye fotballsko, avslutter den blide Joker-vinneren.

Vinnerkupongen var kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Samme uke - ny trekning 

Hver uke byr på to muligheter til å spille Joker. I tillegg til trekningen på onsdag er det nye Joker-sjanser hver lørdag. Det betyr at allerede lørdag 1. mai er det duket for ny Joker-trekning med ca. 2,9 millioner i premiepotten. For å være med må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

    

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler