jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Føles som julaften og bursdag på én gang

Det ble en kort prosess for onsdagens Joker-kandidat etter at jokeren spratt frem på andre forsøk.

PRIMA: Det ble en skikkelig vellykket trekning for Joker-kandidaten fra Sarpsborg.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:30. mars 2022Endret:3. januar 2023

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en kvinne fra Sarpsborg i Viken. Etter litt overbevisning om at det faktisk var Telefonen fra Hamar som ringte, og ikke en hvilken som helst tulletelefon, ble det full jubel i andre enden. Med tittelen Joker-kandidat fulgte nemlig en inngangssum på 202 000 kroner – og, dersom det gikk hele veien til topps, en premie på 1 009 000 kroner. 

– Wow! Gud, dette er helt nydelig. Det kunne ikke vært bedre, ler den glade sarpingen, i forkant av trekningen. Lite visste hun da om at hun mot slutten av kvelden skulle stikke av med hele premiepotten. 

Fulltreffer

Sarpsborgkvinnen ønsket ikke å delta under trekningen og overlot derfor de logiske valgene til Ask, som fikk følgende tall å spille på:

2 - 1 - 4 - 9 - 9 

Ask trengte ikke videre betenkningstid. Både det første og det andre valget var rimelig åpenbare: Det fantes ingen andre veier enn ned. Som om det ikke var enkelt nok i seg selv, så spratt jammen meg jokeren frem og spillet var avgjort. Over 1 million kroner er nå på vei til en konto i Sarpsborg. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Million-følelser

Da Norsk Tipping tok kontakt med kvinnen igjen etter endt trekning, var det liten tvil om at hun var fornøyd med kveldens resultat:

– Tusen hjertelig takk! Det er helt ... jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er helt ubeskrivelig, egentlig. 

Ventetiden fra hun fikk den første oppringningen fra Hamar og frem til trekning hadde hun brukt til å vaske leiligheten.

– Jeg klarte ikke bare å sitte og vente, ler den blide Joker-kandidaten, som ønsker å være anonym.

Det ble ingen stor premiefest samme kveld, men et glass cola skulle hun unne seg.

– Det kan hende det blir litt feiring på bursdagen min. Da kunne jeg tenke meg å dra ut og spise med familien.

Da Norsk Tipping snakket med kvinnen før trekning så hun for seg å bruke premien på nye møbler, men etter at summen ble betydelig høyere enn hun turte å håpe på, var hun nå inne på tanken om å investere i en ny leilighet.

– Dette er første gang jeg er millionær. Det føles som julaften bursdag og «you name it» på én gang, avslutter hun lattermildt.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Ca. 2,1 mill. på lørdag

Man trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 2. april er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Lotto. Joker-potten vil da være på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler