jokervinnerhistorie

Joker: Lier-mann vant 2,5 mill. på hyttetur

Joker-kandidaten fra Lier surfet seg gjennom tallrekken og strake veien til topps på premiestigen hvor ca. 2,5 millioner kroner lå og ventet.

HYTTETUR: Joker-kandidaten koste seg på hytta da han fikk den overraskende Telefonen fra Hamar.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:30. juni 2021Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping kontaktet den håpefulle mannen (58) fra Lier i forkant av onsdagens trekning for å informere om at han hadde blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat. 58-åringen, som til daglig jobber som lærer, ferierte på hytta og var akkurat ferdig med å hogge ved da han fikk telefonen mange håper på.

 – Ja, jeg ser dere ringer fra Norsk Tipping, men jeg er litt usikker på hvorfor dere ringer så tidlig, sa mannen spent før Norsk Tipping avslørte den hyggelige nyheten.

– Det er veldig fint, svarte Liermannen da han fikk beskjed om at han som Joker-kandidat allerede var sikret en inngangspremie på fine 500 000 kroner.

– Oi, det er enda bedre, lo han når han fikk vite at han hadde mulighet til å vinne ca. 2,5 millioner kroner dersom han gikk helt til topps på premiestigen – eller 2 499 000 kroner for å være helt nøyaktig.

Rett til topps

Joker-kandidaten ønsket ikke å ta de logiske valgene selv og overlot dermed ansvaret til maskinen Embla. Selv skulle han og kona følge trekningen fra hyttesofaen.

Dette er tallene Joker-kandidaten fikk tildelt:

1 - 8 - 3 - 6 - 9 

Det gikk virkelig så godt det kunne gå. For hvert eneste tall unnagjort fortsatte liungen å klatre – helt til han nådde toppen hvor ca. 2,5 millioner kroner ventet på ham.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vil investere i eiendom

– Tusen takk! Dette føles veldig veldig bra, jubler Joker-millionæren når Norsk Tipping tar kontakt etter trekning.

Han var i gang med en aldri så liten feiring sammen med kona, og kunne fortelle at den hyggelige nyheten allerede hadde spredd seg blant venner og familie.

– Vi varslet de nærmeste før trekningen, så det var flere enn oss som fulgte med. Vi filmet også trekningen selv, humrer den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Mannen hadde allerede startet tankeprosessen rundt hvordan premien skal brukes.

– Vi tenker å investere litt i eiendom, og så kommer vi til å bruke noe av det på å reise når det blir mulig igjen.

Vinnerkupongen hadde Joker-kandidaten kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Samme uke - ny trekning 

Hver uke byr på to muligheter til å spille Joker. I tillegg til trekningen på onsdag er det nye Joker-sjanser hver lørdag. Det betyr at allerede lørdag 3. juli er det duket for ny Joker-trekning med ca. 2,1 millioner kroner i premiepotten. For å være med må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler