Joker: Lier-mann vant 2,5 mill. på hyttetur

Joker: Lier-mann vant 2,5 mill. på hyttetur

HYTTETUR: Joker-kandidaten koste seg på hytta da han fikk den overraskende Telefonen fra Hamar.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Joker: Lier-mann vant 2,5 mill. på hyttetur

Joker-kandidaten fra Lier surfet seg gjennom tallrekken og strake veien til topps på premiestigen hvor ca. 2,5 millioner kroner lå og ventet.

Norsk Tipping kontaktet den håpefulle mannen (58) fra Lier i forkant av onsdagens trekning for å informere om at han hadde blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat. 58-åringen, som til daglig jobber som lærer, ferierte på hytta og var akkurat ferdig med å hogge ved da han fikk telefonen mange håper på.

 – Ja, jeg ser dere ringer fra Norsk Tipping, men jeg er litt usikker på hvorfor dere ringer så tidlig, sa mannen spent før Norsk Tipping avslørte den hyggelige nyheten.

– Det er veldig fint, svarte Liermannen da han fikk beskjed om at han som Joker-kandidat allerede var sikret en inngangspremie på fine 500 000 kroner.

– Oi, det er enda bedre, lo han når han fikk vite at han hadde mulighet til å vinne ca. 2,5 millioner kroner dersom han gikk helt til topps på premiestigen – eller 2 499 000 kroner for å være helt nøyaktig.

Rett til topps

Joker-kandidaten ønsket ikke å ta de logiske valgene selv og overlot dermed ansvaret til maskinen Embla. Selv skulle han og kona følge trekningen fra hyttesofaen.

Dette er tallene Joker-kandidaten fikk tildelt:

1 - 8 - 3 - 6 - 9 

Det gikk virkelig så godt det kunne gå. For hvert eneste tall unnagjort fortsatte liungen å klatre – helt til han nådde toppen hvor ca. 2,5 millioner kroner ventet på ham.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vil investere i eiendom

– Tusen takk! Dette føles veldig veldig bra, jubler Joker-millionæren når Norsk Tipping tar kontakt etter trekning.

Han var i gang med en aldri så liten feiring sammen med kona, og kunne fortelle at den hyggelige nyheten allerede hadde spredd seg blant venner og familie.

– Vi varslet de nærmeste før trekningen, så det var flere enn oss som fulgte med. Vi filmet også trekningen selv, humrer den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Mannen hadde allerede startet tankeprosessen rundt hvordan premien skal brukes.

– Vi tenker å investere litt i eiendom, og så kommer vi til å bruke noe av det på å reise når det blir mulig igjen.

Vinnerkupongen hadde Joker-kandidaten kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Samme uke - ny trekning 

Hver uke byr på to muligheter til å spille Joker. I tillegg til trekningen på onsdag er det nye Joker-sjanser hver lørdag. Det betyr at allerede lørdag 3. juli er det duket for ny Joker-trekning med ca. 2,1 millioner kroner i premiepotten. For å være med må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105
  • Antall millionærer i 2020: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr