Jubel i ditt nabolag i kveld?

Jubel i ditt nabolag i kveld?

FREDAGSDANS: En million grunner til å ta en jubeldans på fredag?

Foto: Adobe Stock

Jubel i ditt nabolag i kveld?

Hver eneste dag kan et nytt nabolag juble over å være utvalgt i Nabolaget - men fredagene er spesielle. Da suser nemlig 100 000 kroner inn på konto til heldige hovedvinnere i fem nabolag. I tillegg blir det ekstra god stemning i enda et nabolag - der hovedvinneren blir millionær.

For 50 kroner får du spenning hele uka igjennom, for Nabolaget er spillet med trekninger hver dag. Fredag slår vi til og trekker ut seks heldige nabolag - der førstepremievinneren i hovednabolaget mottar 1 million kroner. 

Spill Nabolaget her!

Høy puls da telefonen ringte

Fredag 15. mai var det en blid mann fra Kleive i Molde som svarte da Norsk Tipping ringte for å gratulere. Han hadde lagret vinnernummeret vårt 625 60 000 som Norsk Tipping og trengte derfor ingen overtalelse for å skjønne alvoret i telefonsamtalen. 

- Dette var uventet, men veldig bra, var vinnerens første reaksjon.

Han kunne også meddele at pulsen hans var ganske høy, noe ingen kan bebreide han for. Det er ikke småtterier å få beskjed om at man har blitt millionær.

Spill Nabolaget her.

Spenning hver dag

I Nabolaget vinner du på adressen din:

  • For 50 kr får du delta i 12 trekninger.
  • Én milliontrekning på fredag
  • Fem premier à 100 000 kroner på fredag
  • Daglig trekning av premie på 10 000 kroner lørdag - torsdag

I tillegg kan du vinne dersom noen som bor i nærheten av deg, blir trukket ut. Om du vinner, og hvor mye, avhenger av hvor langt unna den uttrukne du bor.

Spill Nabolaget her.

Lykke til!

            

Vinnersannsynlighet Nabolaget:

Vinnersannsynligheten for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80.000 og 90.000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersannsynlighet på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100.000, 10.000, 1.000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsynligheten for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersannsynlighet for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2019: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr