selskapet

Jublet for Gullkrysset

- Å bli Årets kommisjonær blant 3700 kommisjonærer er bare helt fantastisk, sier Hege Andersen, spillansvarlig hos Obs! Horisont i Åsane. Tirsdag 23. januar hedret Norsk Tipping de beste kommisjonærene i flere kategorier.

BEST AV DE BESTE: Fv. Randi Røed, NT, Hege Andersen, Obs!, Gjertrud Botnen Aalmo, Obs! og Daniel Ostnes, Obs. Til høyre, Thorbjørn A. Unneberg, NT.
Forfatterbilde Norsk TippingRoarJødahlPublisert:24. januar 2018Endret:24. januar 2023

En gang i året deler Norsk Tipping ut priser til de aller beste kommisjonærene. Flinke folk gjør en god jobb som Norsk Tippings salgsledd over hele landet, og konkurransen om Gullkrysset i de forskjellige kategoriene er hard. Obs! Horisont vant det mange mener er den aller gjeveste prisen, Årets kommisjonær 2017, etter tøff konkurranse med Narvesen Heimdal og Narvesen Mosseporten.

Beste kjede

Obs! fikk også prisen for beste kjede, i år i konkurranse med Spar og Mix. - Moro at vi fikk prisen. Vi setter stor pris på de butikkene som tar spill på alvor, fordi dette bidrar til en god totalopplevelse for kundene, sier Tom Hermansen, kampanjesjef og spillansvarlig i Obs!-kjeden.

To fra Telemark

Narvesen i Tuvensenteret i Notodden vant den gjeve prisen som Årets kremmer, mens Kiwi Lunde i Nome vant prisen for Årets dagligvarebutikk. Telemark stakk med andre ord av med to av fem priser denne gangen.


KREMMERÅND: Wiggo Sundstøl (NT) med Anny Nes, Kirsten Næsset og Nils Petter Næsset fra Narvesen Tuvensenteret.

- Jeg er veldig stolt over å motta prisen som årets kremmer, sier Kirsten Næsset. - Vi liker å by på oss selv og skape litt sirkus i kiosken, og det tror jeg kundene setter pris på, forteller den stolte kioskeieren.

Juryen sa følgende om vinneren:

Årets Kremmer er en kommisjonær som bruker alle muligheter til å selge spill på en kreativ og positiv måte. Butikken tar tak i kampanjer slik en ekte kremmer gjør, og gjennomfører det lille ekstra som må til. 

Kategorien Årets Dagligvare er ny av året:


KIWI LUNDE: Malene Christine Hovde og Anne Birgit Kleiva, flankert av Knut Are Nordheim og Lene Finstad fra Norsk Tipping.

– Vi er veldig glade for å vinne den første prisen som deles ut i denne kategorien, forteller Anne Birgit Kleiva, spillansvarlig hos Kiwi Lunde. - Vi har et stort engasjement for kundene våre, så det er ekstra gjevt å få denne spesielle oppmerksomheten. Vi ønsker å takke salgslederen vår Wiggo Sundstøl som står på og motiverer oss 24 timer i døgnet, sier hun.

Juryen sier: Vinneren av den aller første prisen i kategorien Årets dagligvare, er en butikk som er meget opptatt av kompetanse om varegruppen spill. Butikken er meget god til å tilegne seg kunnskap, samtidig deler de kunnskap med andre kommisjonærer.

Karmøy


BESTE SERVICEHANDEL: Mix Videokjelleren Åkra: Marita Nilsen, Anita Liknes, Elisabeth Digernes Hartvigsen (salgsleder Norsk Tipping) og Geir Walland.

Årets andre nykomling, Årets servicehandel, ble vunnet av Mix Videokjelleren Åkra på Karmøy.

- Vi synes det var stort å bli nominert, så det å vinne prisen for årets servicehandel var veldig uventet og kjempekjekt, forteller eier Geir Walland, som er rask til å dele æren med medarbeiderne.

Viktig jobb

Thorbjørn A. Unneberg, direktør for Kunde og marked i Norsk Tipping, sier:

- Handelskonferansen er vår festdag der vi gjør stas på de beste representantene for Norsk Tipping i norsk handel. Med tusenvis av kundemøter hver eneste dag står kommisjonærene for en svært stor andel av vår synlighet. For én og en kvart million av våre kunder er det den lokale kommisjonæren som er Norsk Tippings ansikt i hverdagen. Det er en stor og viktig jobb og derfor er det en stor glede for oss å sette litt ekstra pris på de aller beste! 

Relaterte artikler