flaxvinnerhistorie

Julekalender: Odd Arne skrapte seg til millionær på julaften

Da den siste julenissen ble skrapt fram i kalenderen, kjente Odd Arne og kona kaldsvetten komme. Han var blitt millionær - på selveste julaften. 

Otta Flax JulekalenderJon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. november 2019Endret:2. januar 2023

For å vinne toppremien på 1 million kroner på Flax Stor Julekalender, må du skrape frem 12 nisse-symboler. Nettopp det gjorde Odd Arne Fugleslåen fra Otta på selveste julaften i 2018.

Kjøp Julekalender her!

Vinnerøyeblikket

- Jeg satt bare å venta på at kjerringa skulle bli ferdig på jobb, dermed kjøpte jeg meg en julekalender.

Odd Arne og familien hadde tatt turen til hotellet hvor kona Betina jobbet. Der skulle nemlig julemiddagen inntas det året. Ventetida ble noe lang, så hvorfor ikke slå i hjel tida med Flax Stor Julekalender?

- Den ene nissen dukket opp etter den andre. Da jeg hadde igjen siste luke, manglet jeg kun én julenisse for å vinne toppremien. Da kjente jeg at pulsen steg. Plutselig satt jeg der med 12 nisser, og sekundet etterpå sto det at jeg hadde vunnet 1 million kroner, sier Odd Arne.

Kona sto over skulderen hans når millionpremien var et faktum. Begge kjente at kaldsvetten kom, og ord var det vanskelig å få ut av begge.

Millionpremie i julegave

I dag har paret fått fart på Otta Treprodukter, som de driver sammen. Her kan du få kjøkken, møbler og interiør på bestilling. Fugleslåen bruker rundt 12-14 timer i verkstedet hver dag, mandag til søndag.

- Jeg har hatt stor glede av premien. Oppussing, åpning av butikk, også kan jeg jobbe med det jeg trives aller best med.

Han påpeker dessuten at han måtte kjøpe seg en aldri så liten julegave til seg selv for premien. Han dro nemlig til Ålesund å kjøpte seg en CNC-fres.

- Det er en drøm å kunne få jobbe med dette, sier Odd Arne.

Hva med en liten førjulsgave til deg selv?

Flax Stor Julekalender inneholder 24 spill, et nytt spill hver dag fra 1.-24. desember. Et spill avdekker fire beløp og ett symbol. Skrap frem tre like beløp per spill, og du vinner beløpet. Symbolene samles i symboloversikten og gir premie i henhold til symboloversikten. Dersom du skraper frem 12 nisser vinner du 1 million kroner. Frister det?

Prøv lykken du også!

Du får også kjøpt Flax Julekalender hos kommisjonær.

(Vinnersannsynlighet toppremie: Flax stor julekalender 1:300 000 (det er fire toppremier), Flax liten julekalender 1:500 000 (det er to toppremier)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler