flaxvinnerhistorie

Kai-Runes (33) MillionFlax-debut betalte seg med 1 million

Kai-Rune Antonsen (33) fra Tollå i Nordland skulle bare teste ut MillionFlax - han vant 1 million kroner.

FLAX-MILLIONÆR: Kai-Rune Antonsen skrapte seg frem til 1 million kroner på Millionflax.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:22. april 2018Endret:2. januar 2023

33-åringen sier han vanligvis kjøper Flax for livet. Men nå fikk han lyst til å prøve ut MillionFlax.

- Jeg vant 250 kroner til sammen på de tre første loddene. Da tenkte jeg at noe kanskje var på gang, så jeg kjøpte ett til. Da kom det opp tre 1 million-symboler. Jeg var helt rolig. Jeg måtte dra og vise det til moren min, men hun trodde ikke på det. Da dro jeg til faren min og viste det, men han trodde heller ikke på det. Så da måtte jeg ringe Norsk Tipping og spørre om jeg hadde vunnet. Jeg hadde på høyttaleren på telefonen, og da hørte både faren min og jeg at jeg hadde vunnet, forteller Kai-Rune Antonsen.

Han er fra Tollå i Beiarn kommune i Nordland.

- Det har ikke blitt noen feiring av gevinsten ennå. Faktisk har jeg vært ganske rolig. Tror ikke følelsen helt har kommet inn. Men den gjør nok det når jeg ser pengene er inne på konto, sier han.

- Hva har du lyst til å bruke pengene til?

- Jeg tenkte å kvitte meg med gjeld. I tillegg ønsker jeg å sette av noe til barna.

Hva hadde du gjort om du hadde vunnet i MillionFlax? Prøv her!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler