lotto

Kaldt og grått ute? Lotto-bestemoren har en løsning

Den løsningsorienterte Lotto-bestemoren er tilbake med en ny utsikt. Denne gangen har hun den perfekte unnskyldningen for å sitte inne og kose seg med en film.

Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. mars 2023Endret:13. mars 2023

«Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer» er et reklamekonsept som har eksistert i 30 år. Høsten 2022 ble reklamefilm nummer 55 lansert – A Room With A View, der bestemor tar med seg en stor skjerm og den vante utsikten sin, til et omsorgssenter.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Denne løsningsorienterte bestemoren er ikke helt som andre bestemødre: Hun er nemlig Lotto-millionær, og har kjøpt seg en stor skjerm som er montert på baksiden av omsorgssenteret der hun kan sette på akkurat den utsikten hun ønsker seg.

I disse dager rulles den fjerde versjonen av reklamefilmen ut. Se den øverst i saken.

ROOM WITH A VIEW: Venninnene nyter regnværsdagen innendørs.Foto: Norsk Tipping

Bedre med filmkveld enn tur i regnet

I den nyeste versjonen av «A Room With A View» får bestemoren besøk av to venninner som spør om hun vil være med ut å gå en tur. Bestemoren vil heller sitte inne og se på film og setter derfor på en grå og regnfull utsikt utenfor vinduene sine. Da kan de tre venninnene sette seg i sofaen og kose seg med en film.

Under kan du se alle filmene med den ferskeste Lotto-millionæren i Norsk Tippings reklamerekke.

(Saken fortsetter under filmene).

A Room With A View - Nye Lotto-utsikter (hovedfilm)

«Confiture» i Paris

Kystbyen Benidorm

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

— Lotto-millionærer i alle aldre

Byrået POL står bak Lottos siste reklamefilm-serie, og det er Aksel Hennie som har regissert den.

– Lotto-millionærer kommer i alle aldre, fra hele landet og drømmene som går i oppfyllelse strekker seg fra nedbetaling av gjeld til ... ja, noe langt mer uventet. For oss som lager kommunikasjon er det vel ingen tvil om at de gode historiene ligger hos de som gjør noe litt utenom det vanlige, sier det kreative teamet hos POL.

Markedskommunikasjonsansvarlig i Tove Kristin Liberg Norsk Tipping sier seg også fornøyd med de nye filmene.

– Vi har lenge ønsket oss en film der hovedkarakteren skiller seg litt ut fra de man vanligvis ser i reklameblokka. I siste årene har vi være innom en ung mann som sliter med «kj-lyden», og en hund som nyter livet i all sin naivitet, minnes hun.

– Denne gangen er hovedpersonen litt eldre, men full av livsglede – i god Lotto-stil.

Nye Lotto-sjanser lørdag

Lørdag 11. mars er det duket for nok en Lotto-trekning. Hvordan trekningen ender vet ingen, men helt sikkert er at det vil ligge ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler