- Kan du si det én gang til?

- Kan du si det én gang til?

SØRREISA-JUBEL: Anita Hansen trodde først ikke det hun hørte, men etter hvert gikk det opp for henne: 100.000 kroner er på vei inn på kontoen hennes!

Foto: Privat

- Kan du si det én gang til?

- Tuller du?, utbasunerte Anita Hansen fra Sørreisa i Troms da vi ringte og fortalte om gevinsten på 100.000 kroner i Nabolaget. 

Anita Hansen kunne virkelig strekke hendene i været og juble for en solid oppgradering på bankkontoen fredag kveld. Men det skjedde først etter at hun fikk summet seg litt. 

- Tuller du?, sa 34-åringen - og la til: - Kan du si det én gang til?

Satte på høyttaler

Før det glade budskap ble gjentatt, hadde hun rukket å sette telefonen på høyttaler – slik at ektemannen også fikk høre det. 

- Jeg er helt skjelven. 100.000 kroner; det er jo helt utrolig! Jeg har fleipet med å si at jeg skal bli Lottomillionær når jeg blir stor. Nå er jeg et stykke på vei! 

Det er slett ikke første gangen Anita spiller Nabolaget, og hun kunne med glede konstatere nå altså kom til hennes hjemsted.

- Jeg har sett at det har vært spredning på Nabolaget-vinnere, så de siste ukene har jeg hatt mer trua, sier Anita – som leverte spillet på mobil. 

MC-entusiast

Siden store deler av familien er bitt av motorsykkelbasillen, har hun en anelse om hvor noe av premiesummen finner veien.

- Ja, det er nok ikke umulig at litt av pengene går til MC . Og så er det ikke umulig at det skal betales litt ned på lånet, sier hun. 

- Hvordan blir feiringen?

- Det skal nok feires litt i kveld, men med to barn i hus – på to og 13 år – blir det en rolig feiring, svarer Anita.

Her finner du alle trekningsresultatene for Nabolaget