Kan Jo Inge Berget & co. snu det hjemme?

Kan det berømte bortemålet hjelpe Jo Inge Berget og Malmö FF videre i Europa League?

RETURKAMPER: Det er klart for spennende returkamper i 16-delsfinalen i Europa League.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:24. februar 2020Endret:2. januar 2023

Det er klart for returkamper i 16-delsfinalen i Europa League, og fortsatt er håpet om avansement til stede for de to gjenværende skandinaviske lagene, Malmö FF og FC København.

Malmö tapte 1-2 borte mot tyske Wolfsburg og det er et OK utgangspunkt. Vinner Malmö 1-0, er skåningene videre på bortemålsregelen. Det kan godt skje, mener en av Jo Inge Bergets lagkamerater. Midtstoppertalentet Anel Ahmedhodzic var ikke spesielt imponert av Wolfsburgs nivå i den første kampen:

- Jeg trodde de skulle være bedre, de er jo Wolfsburg... Og nå mener jeg vi er favoritter til å gå videre, sa Ahmedhodzic til Aftonbladet.

FC København er neppe favoritter mot Celtic. Men helt totalt håpløst er det ikke, selv om 1-1 hjemme mot Kristoffer Ajer & co. ikke er det beste utgangspunktet en kan tenke seg. Ståle Solbakkens gutter fikk et ørlite temposjokk av å møte et lag midt i sesong rett etter egen vinterpause, men københavnerne kom seg utover i kampen. 

– Vi fikk temposjokk. Celtic er midt i sesongen og spilte i et tempo vi ikke er vant til. Derfor hang vi i tauene, men etter pause fant spillerne rette posisjoner, og vi ble mer direkte. Da bedret det seg, sa Solbakken etter kampen.

FCK kunne også vunnet kampen, men Jens Stage misset straffesparket laget fikk et kvarter før slutt. 

1-1 ble det også mellom Club Brugge og Manchester United. Det betyr at United har avansementet i egne hender hjemme på Old Trafford.

Slik spilles returkampene i 16-delsfinalen i Europa League:

  Onsdag 1. kampTV  Kl. 18.00Braga - Rangers2-3TV 2 Sport 1  Torsdag     Kl. 18.55Basel - APOEL 3-0    Espanyol - Wolverhampton0-4TV 2 Sport 1   Gent - Roma0-1    Istanbul Basaksehir - Sporting CP1-3    LASK Linz - AZ Alkmaar1-1    Malmö FF - Wolfsburg1-2TV 2 Sport Premium   Porto - Bayer Leverkusen1-2   Kl. 21.00Ajax - Getafe0-2    Arsenal - Olympiakos1-0TV 2 Zebra   Benfica - Shakthar Donetsk1-2    Celtic - FC København1-1TV 2 Sport Premium   Inter - Ludogorets2-0    Manchester United - Club Brugge1-1TV 2 Sport 1   Salzburg - Eintracht Frankfurt1-4    Sevilla - Cluj1-1 

Ikke TV-sendte kamper kan du se på nett på TV 2 Sumo.

Spill på Europa League på Langoddsen her

Relaterte artikler