Ender Evertons bortemareritt med Lampard ved roret?

Everton nærmer seg et halvt år uten seier på bortebane i Premier League. Frank Lampard er mannen som er hentet inn for å få Everton på rett kjøl.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. februar 2022Endret:3. januar 2023

Everton har én seier på 10 bortekamper. Den kom 28. august i fjor da de slo Brighton 2-0.

Everton har rotet seg inn i bunnstriden og er bare fire poeng unna nedrykksplass. Den elendige sesongen så langt endte nylig med at Rafael Benitez fikk fyken.

Knallstart for Lampard

Inn som ny manager har den tidligere midtbanestjernen Frank Lampard kommet. Lampard har spillererfaring fra West Ham, Manchester City og ikke minst Chelsea hvor han var det meste av karrieren. Tidligere har han vært manager i Derby og Chelsea. Lampard fikk en pangstart på jobben med 4-1 over Brentford i FA-cupen lørdag. 

Tirsdag venter nestjumbo Newcastle på bortebane. Newcastle har kun én seier hjemme i Premier League denne sesongen. Den kom mot Burnley (1-0) 4. desember i fjor. Det er med andre ord to lag på desperat poengjakt som møtes tirsdag kveld. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Et annet lag som virkelig trenger poeng er tabelljumbo Burnley, som jakter sin første seier siden 30. oktober i fjor. Burnley får besøk av Manchester United, som fredag røk ut av FA-cupen etter straffesparkkonkurranse hjemme mot Championship-klubben Middlesbrough.

Manchester United ligger på fjerdeplass og har London-trioen West Ham, Arsenal og Tottenham hakk i hæl.

Topp mot bunn

Brentford har fire strake tap og sust nedover tabellen i 2022. Det kan fort bli tap nummer fem på rad, for motstander onsdag er serieleder Manchester City. 

Topplaget er ni poeng foran Chelsea og 10 poeng foran Liverpool før midtukekampene som er serierunde nummer 24.. Liverpool får besøk av Leeds, mens Chelsea og Brighton spilte sin match i denne runden for noen uker siden. Den endte 1-1.

Tirsdag:
West Ham – Watford kl. 20.45 (TV2 Sport Premium 2)
Newcastle – Everton l. 20.45 (TV2 Play)
Burnley – Manchester United (TV2 Sport Premium 1)

Onsdag:
Norwich – Crystal Palace kl. 20.45 (TV2 Play)
Tottenham-Southampton kl. 20.45 (TV2 Sport Premium 2)
Manchester City – Brentford kl. 20.45 (TV2 Sport Premium 1)
Aston Villa – Leeds kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

Torsdag:
Wolverhampton – Arsenal kl. 20.45 TV2 Sport Premium 2)
Liverpool – Leeds kl. 21.00 TV2 Sport Premium 1)

Relaterte artikler