I kveld kl. 18.55: Kan Molde yppe seg mot Arsenal?

Molde hang greit med i førsteomgangen borte mot Arsenal sist, men tapte 1-4. I kveld møtes lagene på Aker stadion.

STORLAG: Molde får besøk av Arsenal i kveld. Se kampen på TV2 Zebra og følg med på Langoddsen og Liveoddsen.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. november 2020Endret:2. januar 2023

Da lagene møttes i Europa League på Emirates tidligere i november, ga Martin Ellingsen ga Molde ledelsen etter 22 minutter med en drømmescoring fra nesten 25 meter.

Molde hang godt med før pause, men to selvmål og scoringer av Nicolas Pepe og Joseph Willock gjorde at Arsenal til slutt vant 4-1.

Molde tre poeng bak

– Vi er langt fra fornøyde. Vi forventer mer av oss selv i andre omgang. Vi åpner oss opp og går litt høyere i banen. Da får de en del luker på sidene. Det blir vi straffet for, sa Molde-trener Erling Moe til NRK etter kampen.

Arsenal har full pott etter tre kamper og leder gruppen tre poeng foran Molde. Romsdalingene har igjen tre poengs forsprang på Rapid Wien, og er seks poeng foran Dundalk. Disse to lagene er Moldes motstandere i de to neste kampene.

Molde - Arsenal på TV2 Zebra i kveld klokken 18.55.

Hauge møter gruppelederen

Jens Petter Hauge og Milan spiller borte mot Lille, som leder gruppen ett poeng foran Hauge & Co. Hauge har hatt litt av noen dager som fotballspiller. Søndag ble han seriemester med Bodø/Glimt, og like etter scoret han sitt første mål i Serie A da Milan slo Napoli.

Celtic med Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounossi må ta tre poeng mot Sparta Praha for å holde liv i det lille håpet om avansement. Celtic har kun ett poeng på tre kamper.