Kan Tottenham kopiere semibragden fra i vår?

Tottenham ligger under 1-0 før returoppgjøret mot RB Leipzig. Utgangspunktet var det samme i forrige sesongs semifinale.

SNUOPERASJON: Tottenham må vinne mot RB Leipzig for å kunne ta seg videre fra Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:9. mars 2020Endret:2. januar 2023

Vi skrur tida tilbake noen måneder. Det 30. april. På nye Tottenham Stadium spiller Spurs semifinale mot Ajax.

Gjestene tar ledelsen etter et kvarter og det resultatet sto seg kampen ut. Med andre ord måtte Tottenham vinne returen på bortebane for å ta seg til Champions League-finale.

Der kom de under 2-0 før Lucas Moura sørget for 2-2 med to raske scoringer. På overtid satte samme mann sitt tredje. Snuoperasjonen var et faktum. 2-3 og Tottenham gikk til finalen.

Må vinne

Nå er situasjonen igjen den samme. Tottenham tapte 1-0 hjemme for RB Leipzig. Kun seier i Tyskland er godt nok hvis de skal ta seg til kvartfinalen.

Tror du Tottenham klarer det? Spill på Langoddsen!

RB Leipzig er store favoritter på Langoddsen. I skrivende stund står hjemmeseier til kun 1,55 i odds. Oddsen på at tyskerne går videre er enda lavere, mens Spurs-avansement gir hele 5,45.

Tottenham kommer fra 1-1 borte mot Burnley i Premier League. London-laget lå under til pause, men Dele Allis straffescoring reddet ett poeng.

Uavgjort kommer også motstander Leipzig fra. I helga spilte de 0-0 mot Wolfsburg. Laget har spilt uavgjort i de to siste ligakampene og har med sluppet Dortmund foran seg på tabellen, mens Bayern har opparbeidet seg en luke på fem poeng.

Atalanta i føringen

Tirsdagens andre åttedelsfinale virker mer eller mindre avgjort. Atalanta valset over Valencia i det første møtet og ledet 4-0 før de spanske gjestene reduserte en gang.

På Langoddsen er Atalanta knepne favoritter til å ta en ny seier. Valencia-avansement står til hele 10,00.

Spill på Langoddsen!

Relaterte artikler