Kan United ta poeng mot Liverpool én gang til?

Manchester United er det eneste laget Liverpool ikke har slått i Premier League denne sesongen. Søndag får de helrøde en ny sjanse til å gjøre det.

JEVNT? Oppgjørene mellom de røde fra Liverpool og Manchester blir ofte jevnspilte, men søndag er Liverpool storfavoritt på Oddsen.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:16. januar 2020Endret:2. januar 2023

Da rivalene møttes på Old Trafford i oktober ble det 1-1. Det var slutten på Liverpools lange seiersrekke i Premier League. 17 kamper på rad med tre poeng (inkludert forrige sesong) stoppet det på.

Marcus Rashford ga United ledelsen i 1. omgang, og Liverpool slet med å få i gang spillet sitt. Etter pause tok gjestene mer over, men Uniteds giftige kontringer ga nesten 2-0 i stedet for utligning. Fem minutter før slutt måtte imidlertid David de Gea kapitulere da innbytter Adam Lallana satte inn 1-1. 

På'n igjen

De som trodde at dette poengtapet var starten på en nedtur for Jürgen Klopps lag, tok feil. Liverpool var raskt tilbake til vanen med å vinne i Premier League - og nå står telleren på 12 strake seire siden det ene poenget på Old Trafford.

Blir det nummer 13 - eller kan Ole Gunnar Solskjær ødelegge seiersrekka nok en gang?

Liverpool er stor oddsfavoritt til å forlenge rekka - hjemmeseier gir fredag formiddag 1,37 i odds. United-seier gir 7,25, mens en ny uavgjort duell gir 4,85.

Se Liverpool - Manchester United på TV 2 Sport Premium søndag kl. 17.30 - spill på kampen her

"Alltid" jevnt

Uavhengig av tabellposisjon har møtene mellom de to gigantene i nordvest en tendens til å bli jevne. De ti siste møtene (i alle turneringer) har endt med seks uavgjorte kamper og to seire til hver.

Relaterte artikler