aktueltvinnerhistorie

Karina tok telefonen og vant 100.000 kr!

Sjekk hva som skjedde da vi ringte den første av tre vinnere i konkurransen «Hva skal vinneren hete?».

JUBLER: Karina Andersen Ryhagen (21) fra Hønefoss ble den første vinneren i kampanjen "Hva skal vinneren hete?". Nå er hun 100.000 kroner rikere.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:2. juli 2018Endret:2. januar 2023

I konkurransen «Hva skal vinneren hete?» kan du vinne 100.000 kroner på navnet ditt. Men for at det skal skje, må du ta telefonen dersom det ringer fra vinnernummeret 625 60 000.

Nettopp det gjorde Karina Andersen Ryhagen (21) fra Hønefoss. Hun svarte da hun fikk Telefonen fra Hamar i forbindelse med den første av tre livesendinger på Norsk Tippings Facebook-side denne uka.

- Nei? Å, fy f#*%, jeg skjelver, sa hun da hun skjønte at det var nettopp hun som ble den heldige vinneren av 100.000 kroner.

- Skjønte at jeg burde bli med

Den heldige vinneren hadde gått og ventet på å få en telefon fra Norsk Tipping, og plutselig skjedde det.

- Jeg har blitt tagget veldig mange ganger på Facebook etter at det ble kjent at det første vinnernavnet skulle være Karina. Jeg skjønte at dette var noe jeg burde være med på - og det var tydeligvis lurt, sier hun til Norsk Tipping etter Facebook-sendingen.

- Hva skal du bruke pengene på?

- De skal gå til å betale ned lån på bilen og til å ta med kjæresten på en fin ferie, sier Karina tydelig fornøyd.

Vil du også være med? Slik fungerer konkurransen

Fra 25. juni til 8. juli kan alle som er over 18 år, være med i trekningen om å bli oppringt av Telefonen fra Hamar. Den første som svarer når vi ringer, vinner 100.000 kroner!

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere ditt fornavn og mobilnummer her.

Det skal til sammen trekkes ut tre vinnere av 100.000 kroner, på tre forskjellige dager.

  • Først trekkes det ut et tilfeldig navn blant alle som har registrert seg i konkurransen. Det første navnet ble trukket ut lørdag 30. juni og ble altså Karina.

  • Mandag 2. juli klokka 12.00 ble det gjort en ny trekning blant alle som heter Karina for å avgjøre i hvilken rekkefølge de skal ringes opp i.

  • Den første Karinaen som tok telefonen i en livesending på Facebook vant 100.000 kroner. Vinneren ble Karina Andersen Ryhagen fra Hønefoss.

  • Onsdag 4. juli klokka 12 trekker vi det andre av tre vinnernavn. Alle som har dette navnet får så tid fram til torsdag klokka 12 på å melde seg på i konkurransen, dersom de ikke allerede har meldt deg på.

  • Torsdag klokka 19 kjører vi en ny livesending på Norsk Tippings Facebook-side hvor vi skal ringe personer som har vinnernavn nummer to. Den første som tar telefonen vinner 100.000 kroner.

  • Tar du ikke telefonen når vi ringer, ringer vi neste person med samme navn på lista. Men du mottar likevel en splitter ny mobiltelefon i trøstepremie.

  • Det tredje og siste vinnernavnet ringer vi live på Facebook søndag klokka 19.

Vinnerne ringes direkte på Facebook

Hvert vinnernavn får sin egen livesending på Norsk Tipping sin Facebook-side. 2. juli, 5. juli og 8. juli vil deltakerne med vinnernavnet ringes opp, og du kan følge med direkte klokka 19.00.

Hovedvinneren i hver sending vinner 100.000 kroner. De som av en eller annen grunn ikke tar telefonen, får en mobiltelefon i trøstepremie.

I tillegg deles det ut premier til følgere underveis i sendingen, så det kan være lurt å følge med selv om du ikke har samme navn som vinnernavnet.

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere, 1: antall deltakere som har det forhåndstrukne navnet)

Relaterte artikler