kenovinnerhistoriefremside

Vant 4 millioner: – Det sa pang

Onsdag kveld fikk en mann fra Troms og Finnmark se noe han trolig sent vil glemme.

VINNERGLEDE: En mann fra Harstad fikk seg en stor overraskelse da han sjekket Keno-resultatene onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:4. oktober 2023Endret:5. oktober 2023

En mann i 60-åra fra Harstad i Troms og Finnmark ante fred og ingen fare onsdag kveld. Etter et par ubesvarte anrop fra 625 60 000, valgte mannen å sjekke hvem som hadde forsøkt å ringe ham. Plutselig raste tankene fort – det var jo Norsk Tipping!

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

– Jeg er fortsatt litt skjelven

Vårt vinnernummer, 625 60 000, var ukjent for mannen fra Harstad. Da han søkte det opp og fant ut at det er nummeret vi ringer fra, var han rask med å sjekke onsdagsresultatene i appen.

– Jeg sjekket først Vikinglotto og Joker, men de trekningene var ikke ferdige på det tidspunktet. Så sjekket jeg Keno, forklarer han.

Nordlendingen hadde droppet å se selve trekningen digitalt og heller valgt å få resultatet med en gang, dermed hadde premien på 4 millioner raskt dukket opp på skjermen hans.

– Da sa det pang! Den kupongen jeg vant med er en lykkekupong. Jeg har levert den i mange år. Jeg har virkelig hatt tro på den, sier han og ler.

– Nå derimot er nervene ... jeg vet ikke. Jeg er fortsatt litt skjelven, forklarer han og flirer, bare 15 minutter etter "vinnersjokket".

– Jeg er både skjelven og sjokkert. Dette kommer nok til å påvirke nattesøvnen, men det er det verdt.

Mannen hadde ikke rukket å tenke på hva han skulle bruke premien på, men som han selv sa:

– Det kommer godt med.

Vi gratulerer!

Siden spillets start har 134 personer vunnet 1 million kroner eller mer. Mannen fra Harstad ble årets fjerde Keno-millionær. Hvem blir den neste?

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er Keno?

Keno er et lotterispill med faste odds - der det trekkes 20 hovedtall av totalt 70 tall. Du kan spille på 2 til 10 tall – ulike Keno-nivå – du velger selv. Du velger også rekkepris selv. Premieoversikten viser hvor mange riktige tall du trenger for å få premie på de ulike nivåene. Hver premie har en fast odds, slik at premien blir rekkepris multiplisert med odds.

Keno har trekning hver dag, og spillefrist kl. 20:00. Trekningen foretas litt senere samme kveld, og trekningsresultatene offentliggjøres deretter på web og mobil.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler