kenovinnerhistorie

Vant 1 mill. i Keno: – Ikke til å tro

Det spørs om ikke denne jula går inn i minnebøkene for en usedvanlig heldig kvinne fra Levanger i Trøndelag. Hun sørget for tidenes «julegave» til seg selv: 1 million kroner inn på konto.

KENO-JUBEL: Det ble stor stas med 10 rette for Levanger-vinneren.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. desember 2022Endret:10. januar 2023

–Det finnes vel i utgangspunktet sjeldent et dårlig tidspunkt for 1 million ekstra på konto, men et par uker før juleaften – ja, da kan man vel neppe snakke om bedre timing.

Slik gikk det for seg for Levanger-kvinnen som torsdag 8. desember fikk 10 rette på Keno-rekka hun hadde inne på nivå 10.

Vi slo på tråden for å gratulere den heldige Keno-millionæren med årets «julegave».

Fast rekke i mange år

– Det er ikke til å tro, ler den glade vinneren.

Hun hadde vært rask med å sjekke resultatene samme kveld og var derfor allerede klar over den hyggelige premien da Norsk Tipping tok kontakt dagen derpå.

– Jeg måtte logge inn og sjekke også, for jeg trodde ikke det var sant, humrer hun.

Kvinnen kunne fortelle at hun har spilt med en fast rekke omtrent siden Kenos første trekning – nærmere bestemt mandag 5. november 2007. Siden den gang kunne hun minnes en premie på 25 000 kroner, men aldri i nærheten av hva hun nå satt igjen med.  

– Det er jo slik man håper på men ikke tror kan skje, forklarer hun.

LES OGSÅ:  Grenser, pauser og spillregnskap – hva betyr det egentlig?

Holder premien hemmelig

Årets «julegave» har hun planer om å holde hemmelig, og har kun fortalt det til én i sin nærmeste krets. Planen er å bruke noe av premien til å pusse opp og oppgradere eget hus, som er av den eldre sorten. Det kan hende at det også drypper litt på de nærmeste.

– Det var virkelig artig, avslutter den rykende ferske millionæren fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Extra Levanger Sentrum.

Norsk Tipping gratulerer den heldige Keno-vinneren!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Dette er Keno

Keno har trekning hver dag og du kan levere frem til kl. 20.00 hver kveld og en halvtime etter leveringsfristen får du vite om du har vunnet. 

Keno har faste odds - der det trekkes 20 hovedtall av totalt 70 mulige. Du kan spille på fra 2 til 10 tall og rekkeprisen setter du selv.  Hver premie har en fast odds, slik at premien blir rekkepris ganget med odds.

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler