flaxvinnerhistorie

Kjøpte sitt første MillionFlax – vant 1 mill.

Oslo-mannen i 40-årene hadde verken kjøpt eller skrapet et Flax-lodd før han fredag 28. juni tok med seg et fra matbutikken. Det skulle vise seg at han hadde skikkelig flaks ...

SKIKKELIG FLAX: Oslomannen hadde en god dose flaks da han på sitt første MillionFlax endte som Flax-millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. juli 2024

– Ja, dette er første gang jeg kjøper et Flax-lodd, ler oslomannen da Norsk Tipping ringer noen dager etter at han handlet med seg et MillionFlax fra Kiwi Barcode.

– Jeg kjøpte det før helga, men glemte å skrape det. Det ble liggende på bordet hjemme til mandag, humrer mannen, som da hadde 1 million kroner liggende på kjøkkenbordet uten å vite om det ...

Trodde ikke sine egne øyne

Mandag 1. juli kom han på at han hadde glemt MillionFlax-loddet. Etter å ha skrapet ferdig ble han stående og stirre på det. For sannelig stod det ikke «1 million» tre ganger?

– Jeg trodde ikke på det ved første øyekast. Det var jo første gang jeg skrapet et Flax-lodd. Var det virkelig tre like som gjaldt?

Etter å ha skannet loddet inne i Norsk Tipping-appen fikk han det bekreftet: Han var nå Flax-millionær.

Da Norsk Tipping snakket med ham hadde det gått noen timer siden skrapingen og det største sjokket hadde lagt seg. Den ferske vinneren hadde da rukket å gjøre seg noen tanker om videre bruk av premien.

– Jeg har tenkt litt på det. Jeg kommer til å dele noe med familien, også ønsker jeg å investere noe samt betale ned boliglånet.

Foreløpig var det kun familien som visste om den gode Flax-nyheten.

– Så nå kommer alle ønskene, ler oslomannen.

Norsk Tipping gratulerer den ferske Flax-millionæren!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Få Flax-premien rett på konto uten å forlate sofaen

Har du hatt litt ekstra flaks i det siste og har Flax-lodd med premier liggende? Som den heldige oslomannen kan du også få Flax-premien direkte inn på konto ved å løfte opp mobilen og følge noen enkle steg. Her viser vi deg hvordan.

Slik fungerer det

  1. Åpne appen.

  2. Klikk på Profil/Min side og Hev Flax-premie.

  3. Skann strekkoden på Flax-loddet.

  4. Skrap frem den tresifrede koden på Flax-loddet ditt, og tast inn koden.

  5. Premien overføres rett til din spillerkonto.

Ikke installert Norsk Tipping appen ennå?

Heving av Flax-premie på mobil er kun tilgjengelig i appen vår som du laster ned fra:

​App Store

eller

Google Play

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler