Klare for drømmehelg med landslaget og Bjørgen

Seks engasjerte trenere fikk seg en overraskelse da Marit Bjørgen slo på tråden. De skal tilbringe helgen med henne og resten av eliten på Lillehammer i helga. 

ENGASJERT: Marit Bjørgen er ambassadør for Grasrottrener langrenn og gleder seg til å ha med seg trenere til Lillehammer.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:5. desember 2019Endret:2. januar 2023

Sammen med Norges Skiforbund ønsker Norsk Tipping å tilby unike opplevelser for de som brenner for idretten sin. Målet er at de som deltar får inspirasjon som de kan ta med seg tilbake til sin klubb, ved å delta på trenermøter, besøke smøretraileren, stå på stav- og drikkepost og snakke med utøvere fra landslaget og Marit Bjørgen. 

De heldige vinnerne

De seks som ble trukket ut representerer Samnanger IL langrenn og Byaasen IL og vinnertelefonen fikk de av selveste Marit Bjørgen. 

  • Ingrid Tysseland og Vigleik Tysseland fra Samnanger IL Langrenn. 

Det var Ingrid som sendte inn søknaden på vegne av seg selv og sin far. Faren til Ingrid har vært en ildsjel i den lokale skiklubben i en årrekke. - Han har vært trener for den lokale klubben i mange år, ved siden av å være en ildsjel som brenner for skigruppa og jobber hardt for å få et best mulig anlegg og ikke minst tilbud til barn og unge i den lille bygda vi kommer fra, skirver Ingrid i sin søknad til Drømmetanken. 

  • Andreas Koppen, Asbjørn Brenna, Anders Jernberg og Jahn Dalheim fra Byaasen IL. 

Andreas Koppen er foreldretrener i Byaasen Skiklubb og hadde et sterkt ønske om å ta med seg sine trenerkollegaer til Lillehammer.

- Vi er fire foreldretrener som står på for at alle i treningsgruppa skal oppleve mestring og tilhørighet. I en hektisk hverdag strekker vi oss alngt for å planlegge, forberede og gjennomføre treninger hvor vi får til dette. 
 

- Utrolig inspirerende

Under World Cup på Lillehammer i fjor var det Siri og Kjersti Asmyhr, Trond Askauland og Øyvind Nitteberg som trakk det lengste strået og fikk en drømmehelg bak kulissene på Lillehammer sammen med Marit Bjørgen.

- Det var utrolig inspirerende alt vi har fått vært med på, og absolutt et høydepunkt å få møte Marit, sier Siri Asmyhr. Her er det masse nyttig vi kan ta med tilbake til vår klubb, selv om det er på et helt annet nivå.

 

Dette er Dømmetanken

Norsk Tipping er opptatt av å realisere drømmer. Visjon er Gi drømmen en sjanse og hele overskuddet går tilbake til idrett, kultur og humanitære formål. I 2018 bidro Norsk Tipping med over 5,5 milliarder kroner til norsk idrett, kultur og humanitære formål.

Sammen med samarbeidspartnerne har Norsk Tipping en rekke ulike drømmeopplevelser hvert år.

Ønsker du å oppleve verdenscup-sirkuset i Holmenkollen 6.-8. mars 2020? Da kan du søke her!

Vinnersjanse Drømmetanken 1 : antall søkere. 

Relaterte artikler