aktuelt

Første kommune er trukket! Er det du som vinner 100.000?

Kommune nummer 1 av 3 kommuner er trukket. Vi tar med 100.000 kroner til Båtsfjord i Finnmark. Hvem blir den første vinneren? Og hvor går ferden etter Båtsfjord?

Hvor skal vinneren bo? Den første av tre kommuner er trukket. Nå reiser vi til Båtsfjord for å trekke den første vinneren.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:6. mars 2019Endret:2. januar 2023

Bor du i Båtsfjord kommune? Da er du et steg nærmere å vinne 100.000 kroner. I den første runden av tre av "Hvor skal vinneren bo", er det en person i Båtsfjord i Finnmark som vinner. Av 424 påmeldte kommuner var det Båtsfjord som ble trukket opp av hatten. Nå reiser vi dit! Kanskje du vil ha oss på besøk? 

På plass i Båtsfjord søndag

Søndag er vi på plass i Båtsfjord. Vi tar med oss Telefonen fra Hamar og skal ringe direkte på Instagram i vinnerkommunen klokken 18. Er du båtsfjording og har meldt deg på her kan det være deg vi ringer! Har du enda ikke meldt det på, kan du fortsatt gjøre det her. Uansett kan det være lurt å lagre vinnernummeret 62560000.

  • Meld deg på innen 10. mars klokken 12:00 for å være med i trekningen av vinneren i Båtsfjord kommune.

Hvordan foregår trekning av vinner i kommune 1?

Vi trekker altså ut en heldig båtsfjording og ringer vedkommende fra vinnerkommunen søndag 10. mars. Dersom vedkommende ikke tar Telefonen fra Hamar innen 60 sekunder går vi videre til nestemann på lista. Vi ringer helt til en båtsfjording plukker opp. Når vi endelig får tak i vinneren vil vi gjerne møte den heldige for å overrekkke premien på 100.000 kroner.

Vinnersjansen ved trekning av første av tre vinnere er 1:antall påmeldte i Båtsfjord.

Vil du være med på spenninga? Her er oppskriften på hvordan:

  • Meld deg på gratis her.

  • Lagre vinnernummeret: 62560000.

  • Kryss fingrene.

  • Følg direktesendingen på Instagram, søndag klokken 18:00.

For de resterende kommunene er det ikke over!

Allerede på mandag 11. mars trekker vi kommune nummer to, før vi reiser dit. Den siste kommunen trekkes 15. mars. Bor du ikke i vinnerkommune 1, Båtsfjord, kan din kommune fortsatt bli trukket ut i neste runde. Og det er ikke for sent å melde seg på. Følg med på Norsk Tipping sine Facebook-sider for annonsering av vinnerkommuner og oppdateringer underveis i konkurransen.

Vi gleder oss til å bli kjent med Båtsfjord og trekke den første vinneren av "Hvor skal vinneren bo?"

Fortsatt ikke meldt deg på? Husk at vi skal besøke tre kommuner totalt og at du fortsatt har muligheten til å vinne uansett hvilken kommune du bor i, i landet.

Meld deg på gratis her.

Lykke til!

Konkurransereglene finner du her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice her.

(Vinnersjansen er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som bor i den trukne kommunen)

Relaterte artikler