flax

KONKURRANSE: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Prøv det nye ReiseFlax-spillet gratis og skrap deg til drømmereisen!

Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:10. juni 2018Endret:2. januar 2023

Hvor mange destinasjoner skraper du på ett minutt?

Prøv det nye ReiseFlax-spillet gratis her og du kan vinne din egen drømmereise!

Skrap deg gjennom ulike spørsmål og bilder, gjett riktig svar, registrer deg og bli med i trekningen om ReiseFlax og reisegavekort.

Hver uke trekker vi ut fem tilfeldige personer blant alle som har registrert seg og deltatt i konkurransen i foregående uke. De heldige vinner én meter ReiseFlax hver.

Alle som har deltatt i konkurransen innen 15. juli er med i trekningen om et reisegavekort på 10.000 kroner.

Du trenger ikke være registrert hos Norsk Tipping for å være med i konkurransen.

Husk at du også kan skrape ReiseFlax her og vinne reisegavekort på inntil 100.000 kroner.

Lykke til!

Vinnersannsynlighet 1: antall deltakere

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler