Vinn 250.000 kr til å oppfylle din Bucket List

Vinn 250.000 kr til å oppfylle din Bucket List

250.000 KR: Lotto trekker ut 15 personer som vinner 250.000 kroner til å oppfylle sine drømmer. Kanskje du for eksempel drømmer om å besøke denne krabaten på Galápagosøyene?

Foto: Shutterstock

Vinn 250.000 kr til å oppfylle din Bucket List

Drømmer du om å gå inkastien til Machu Picchu, se nordlyset eller hoppe i fallskjerm? Nå vil Lotto oppfylle dine villeste drømmer.

Har du en Bucket List? Altså ei liste over fantastiske, eksotiske eller råe ting du ønsker å gjøre i løpet av livet.

Kanskje har du drømt om å reise jorda rundt, kite i Zanzibar eller å danse tango i Buenos Aires? Eller noe heeelt annet?

Uansett. Nå vil Lotto oppfylle din bucket list! Alt du trenger å gjøre er å registrere din liste HER helt gratis, så er du med i trekninga.

Innen 4. november vil hele 15 av dere få oppfylt deres Bucket List-ønsker til en verdi av 250.000 kroner hver.

De fem første vinnerne annonserer vi lørdag 21. oktober. Vi annonserer også fem heldige vinnere lørdag 28. oktober og 4. november. Alle som deltar vil motta en treknings-SMS disse lørdagene.

Hva venter du på?

Delta gratis med din Bucket List nå!

Og du! Når du har registrert din Bucket List, kan du jo spille vanlig Lotto. Der er det enda større premier, for å si det sånn!

Spill Lotto her!

(Sjansen for å vinne din Bucket List er 1:antall deltakelser per trekning. Sjansen for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

*Bucket List-premien er skattepliktig. Flere konkurranseregler finner du på registeringssiden.