Ti ord ga 500.000 kroner

Ti ord ga 500.000 kroner

JUBEL: Det ble god stemning da Arild og kona skrapte frem 500.000 kroner i KryssordFlax.

Foto: Colourbox

Ti ord ga 500.000 kroner

Det ble en svært innbringende lørdag for Arild Jansen (62) fra Tau. Sammen med kona skrapte han frem ord etter ord i KryssordFlax.

62-årige Arild Jansen fra Tau i Strand kommune gjorde rent bord i KryssordFlax. Han skrapte frem ti ord og innkasserte dermed 500.000 kroner. 

Helt tilfeldig

Det var tilfeldighetene som gjorde at Arild nå har 500.000 kroner ekstra på konto. 

- Jeg var i butikken for å handle mat og levere Lotto. Jeg kjente at jeg hadde noen ekstra kroner i lomma og brukte disse for å kjøpe noen KryssordFlax-lodd, sier han. 

Arild og kona jobber begge i Nordsjøen, så det er svært sjelden det blir loddskraping, ifølge Arild. Overraskelsen var derfor ekstra stor da ordene dukket opp. 

- Kona og jeg skrapte sammen. Vi skrapte først frem fire ord, noe som gir gevinst. Vi fortsatte skrape, og plutselig var det ti ord, sier den glade mannen.

Klar for Vegas

Pengene kunne ikke kommet på et stort bedre tidspunkt. Arild reiser nemlig allerede neste uke til Las Vegas. En tur som har vært planlagt lenge, men nå med litt ekstra lommepenger. 

- Det blir nok veldig bra. Jeg får ta på meg cowboyhatten og reise nedover, så får vi se hvordan det går, sier han lattermildt. 

KryssordFlax i vinden

Arild er ikke den eneste som har hanket inn ekstra kroner med KryssordFlax den siste tiden. En mann fra Trysil hadde også lykken med seg i helgen da han skrapte frem ti ord og vant 500.000 kroner.

Det har ikke lykkes Norsk Tipping å komme i kontakt med vinneren. 

Du kommer langt med Flax. Spill KryssordFlax og våre andre Flaxlodd her!

(Vinnersjansen for toppremien på KryssordFlax 1: 750 000)