Europa League-kvarten: Solskjær & Co. fortsetter troféjakten

Manchester United har fortsatt håp om et trofé denne sesongen. Da må det et godt resultat til mot Granada i kveld.

FAVORITTER: Man. Utd. er store favoritter før første kvartfinaleoppgjør i Spania.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:7. april 2021Endret:2. januar 2023

Ole Gunnar Solskjærs menn imponerte i forrige Europa League-runde. Etter at det ble 1-1 i første åttedelsoppgjør hjemme mot AC Milan, klarte de å ta seg videre med 1-0-seier i bortekampen på San Siro. 

Dermed venter spanske Granada borte i første kvartfinalekamp i kveld. Laget som slo ut Solskjærs gamle klubb, Molde. 

Europa League på Langoddsen.

Europeisk pokal?

Spanjolene, som i motsetning til Manchester United har vært gjennom hele gruppespillet i Europa League, må finne seg i å være underdogs før kveldens kamp. Torsdag formiddag hadde Norsk Tipping følgende odds på kampen (Langoddsen): Hjemmeseier: 6,20, uavgjort: 3,80, borteseier 1,52. (Dette kan endre seg inn mot kampstart). 

Solskjærs lag har imponert i Premier League, og innehar 2. plassen bak byrival City. Det skal imidlertid godt gjøres at de røde går forbi de blå i serien. Og nettopp de blå slo ut Man. Utd. i ligacupen, mens Leicester sendte de røde ut av FA-cupen i kvartfinalen.

Med andre ord: Europa League er trolig den beste gjenværende sjansen for en pokal i 2020/2021-sesongen. 

Rashford i troppen

Før kampen har Solskjær hatt noen utfordringer i troppen. Mot Brighton søndag 1. påskedag måtte Marcus Rashford gå av banen kvarteret før slutt grunnet skade - og det var en stund usikkert om han i det hele tatt ville være en del av troppen mot Granada. Onsdag ble det klart at han blir med til Spania, men Solskjær kunne ikke da si om spissen ville starte. Gledelig for den norske treneren er at også Juan Mata og Alex Telles er tilbake i trening. 

Eric Bailly har testet posivt for korona, og er uaktuell, mens det fra før er kjent at Anthony Martial er ute i flere uker etter å ha pådratt seg skade i landskamp med Frankrike. 

Hos hjemmelaget er det klart at midtbanespiller Luis Milla og spiss Luis Suarez (den columbianske) må stå over grunnet skader. 

Den første kvartfinalerunden inneholder en rekke spennende oppgjør, og Norsk Tipping har et variert spillutvalg både på Langoddsen og Liveoddsen. 

Her er kampene (kampstart kl. 21.00):

Europa League på Langoddsen

Relaterte artikler