flaxvinnerhistorie

Kvinne (29) hadde Flax på jobb og ble millionær!

En kvinne fra Oslo fikk en litt annerledes dag på jobben. Hun skrapte nemlig frem 1 million kroner på sitt MillionFlax-lodd.

FLAX: En 29-åring fra Oslo opplevde en arbeidsdag utenom det vanlige - da hun gikk hjem fra jobb var hun millionær.Adobe Stock + NT redigering
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:10. mai 2019Endret:2. januar 2023

Tirsdag formiddag bestemte kvinnen seg for å kjøpe et MillionFlax i arbeidstiden. Og det gjorde hun jammen rett i. Med noen få skrap var hun nemlig millionær.

- Det var en ubeskrivelig opplevelse å se de tre million-symbolene, sier kvinnen fra Oslo og ler.

Hun var alene på kontoret da hun skrapte frem million-premien, og valgte derfor å ringe moren sin for å fortelle gladnyheten. De ble enige om at dette ikke kunne stemme, men dagen etter hvilte det ingen tvil lenger. Da var premien allerede på konto.

- Jeg turte ikke å tro at jeg hadde vunnet før jeg så at pengene var på konto. Det er helt sprøtt å se det beløpet, sier den glade 29-åringen.

Den nybakte millionæren feiret med en bedre middag ute, men sier at hun skal bruke premien med omhu.

- Nå skal jeg nedbetale litt på boliglånet og pusse opp litt, men noe moro må man jo unne seg - så jeg skal nok reise litt også, sier Oslo-kvinnen avslutningsvis. 

MillionFlax-loddet ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Drømmer du også om å skrape frem 1 million kroner? Du får kjøpt MillionFlax hos kommisjonær og på Norsk Tippings digitale flater. Lykke til!

Skrap MillionFlax her!

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:600 000)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler