jokervinnerhistorie

Kvinne vant nær 1 million: - For en julegave!

Det ble både tårer og latter da en kvinne fra Rørvik nesten ble millionær like før jul. - At det går an! sier hun.

HURRA: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang kunne gratulere ei kvinne i 40-åra fra Rørvik med nær 1 million kroner.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:15. desember 2018Endret:2. januar 2023

- Nå blir jeg helt svett, jeg, sier en kvinne i 40-åra fra Rørvik når hun får beskjed om at hun er blitt trukket ut som Joker-kandidat lørdag 15. desember.

Hun var uansett sikret 586.000 kroner, men kunne vinne 2.928.000 kroner om hun gikk helt til topps. Dessverre var Ask uheldig med to av tallene, men Rørvik-kvinnen endte likevel opp med hele 966.000 kroner.

Spill Joker, du også!

- At det går an! 

- Gud, for en julegave, sier den heldige vinneren når hun snakker med Norsk Tipping.

Hun er strålende fornøyd med å bli nesten 1 million kroner rikere.

- At det går an! Det er helt fantastisk. Det er jo slikt man bare snakker om og drømmer om, sier hun.

Dette går pengene til

Kvinnen begynte allerede å felle tårer da hun fikk beskjed om at hun var trukket ut som Joker-kandidat. Da hun endte på nær 1 million kroner, satt tårene enda løsere.

- Både mannen min og jeg har grått noen tårer. Vi er helt "shaky" begge to, og har ganske høy puls, sier kvinnen og ler.

Pengene kommer nok, ifølge den heldige vinneren, til å gå til ferie og sparing - i tillegg til at det drypper litt på familien.

Kvinnen leverte kupongen sin i Norsk Tippings app. 

Mange ekstra vinnersjanser neste lørdag

Begynner du å drømme om å vinne når du leser dette? Onsdag kan du vinne ca. 3,1 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat.

Spill Joker her!

Husk å levere en Lotto-kupong i tillegg! Bittelille julaften er det nemlig Supertrekning i Lotto. Da trekker vi ut rundt 40 ekstra Lotto-millionærer.

Lykke til!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler