flax

Lag dine egne superfine gavekonvolutter - Se video

Har du lyst til å lære å lage egne fancy gavekonvolutter? Vi viser deg hvordan på 1-2-3! Legg ett Flax-lodd oppi - ferdig! Perfekt til festbordet eller som gave. 

MORO: Lær å lage gøyale gavekonvolutter med julemotiv på en enkel og morsom måte i denne videoen. Slipp ett MillionFlax-lodd oppi, og vips! Festbordvinner eller julegave.Norsk TippingSkjermdump
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. desember 2018Endret:2. januar 2023

Har du lyst til å lage snasne og gøyale gavekonvolutter med juletema? Se bare her!

Vi lærer deg her å lage dine egne julete og morsomme gavekonvolutter.

Perfekt til et Flaxlodd man kan gi bort som en morsom julegave, eller legge på tallerknene på julefesten. 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler